DRC: HR rekrutmen Search Propil / CVs pikeun asisten Hukum

Diajukeun posisi: asisten légal (M / F)Urang keur pilari propil / dihanca nepiasisten légal urang lulus asup pikeun konsumén urang salaku bagian tina kampanye rekrutmen maranéhna nu bakal datang.

misi:

  • Rojongan pikeun polder secretarial légal (tulisan d'AG PV);
  • Nulis meta ayeuna di hukum parusahaan keur konstitusi perusahaan, parobahan statutory, mindahkeun dibagikeun, dissolutions, jsb;
  • Persiapan isu légal rumit sarta prosedur mantau;
  • asisten légal of klien tur panganteur sareng ahli hukum urang.
Profil ditéang Pikeun pagawean: légal asisten (M / F)

  • pendidikan tinggi Bac + 3 / 4 Bac + Spésialisasi dina Hukum Usaha;
  • Anjeun gaduh pangalaman munggaran atanapi hiji magang dina sungut Hukum Assistantship d'Inok / akuntansi kaahlian / sahiji ahli hukum / naséhat légal jeung pajeg;
  • Anjeun boga kaahlian interpersonal alus terasrasakeun gawe babarengan;
  • Anjeun rigorous (se), tepat (e) jeung dikelompokeun (e).
Kriteria pengumuman posisi THE: asisten légal (M / F)
pagawean :
sah
latihan HR
sektor bisnis :
Konsultan, auditing, akuntansi
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Goma - Kananga - Lisala
pangalaman Level :
Newbie <2 taun
pendidikan :
Bac + 3
Jumlah posisi (s) : 10

pikeun info leuwih lengkep: https://www.emploi.cd/offre-emploi-congo-rdc/assistant-juridique-hf-9687