DRC: HR rekrutmen asisten 10 Panalungtikan / Eksekutif Secretaries

Diajukeun posisi: asisten / eksekutif SekretarisUrang keur pilari propil / dihanca nepiAsisten / Eksekutif Secretaries urang lulus asup pikeun konsumén urang salaku bagian tina kampanye rekrutmen maranéhna nu bakal datang.

misi:

Tugas utama pikeun d'Assistantes / Secretaries tina posisi Department nyaéta:

  • Panarimaan sarta pangiriman informasi;
  • administrasi sarta rojongan akuntansi (ordo, invoices, rékaman data tim a);
  • Logistik Rojongan (bookings, arrangements perjalanan na rapat);
  • Peran panganteur sareng tim hiji;
  • Ngatur Diréktur agenda nu;
  • dokumén pormat;
  • Nyieun presentasi dina PowerPoint jeung Excel tabel.

Profil ditéang posisi THE: asisten / eksekutif Sekretaris

  • palatihan Bac + 2 Assistantship eksekutif dina;
  • anjeun meunang 2 taun pangalaman dina posisi sarupa;
  • Anjeun rigorous, sae pisan organisasi jeung komunikasi fasilitas;
  • Geus mastered Dewan.
Kriteria pengumuman posisi THE: asisten / eksekutif Sekretaris
pagawean :
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
sekretariat
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Kalemie - Kindu
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 2
Jumlah posisi (s) : 10

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cd/offre-emploi-congo-rdc/assistante-secretaire-direction-7046