The "jaket konéng" Nyiapkeun keur "2 ultimatum"

Hiji manifestasi penting tina "jaket konéng" geus dijadwalkeun Sabtu ieu, April 20 2019 di Perancis. The 23 polah, diganti "ultimatum 2" kudu tuluyan logis tina "ultimatum 1" 16 Maret, nu kungsi dipingpin ka démo telenges dina Champs Elysees. The réstoran Le Fouquet urang ieu ransacked sarta puluhan démonstran anu luka.

Sanggeus minggu hectic, sadaya nu "jaket konéng" ngomong, rally Sabtu kieu kedah masihan impetus anyar pikeun gerakan. Sababaraha minggu, aya pangsaeutikna jeung pangsaeutikna jalma di protes. Loba deserted nu rapat umum. Sababaraha nu dipaké ku lima bulan perjuangan, sarta séjén disenchanted jeung structuring slow tina gerakan.

20 Sabtu, April ieu kudu jenis spring rebound. Iwal dina Samentara éta aya nu ngaduruk di Notre Dame. Sarta Emmanuel Macron, nu éta ka ngembarkeun ukuran, Dibatalkeun ucapan-Na.

Sababaraha unjuk rasa rencanana

Nurutkeun kana "jaket konéng" kami ngahubungi, seuneu " robah nanaon ". Ieu malah bakal condong memotivasi aranjeunna salajengna. Dina jaringan sosial, aranjeunna raray pisan ambek ka pledges dijieun ku billionaire Bernard Arnault na Francois-Henri Pinault, antara séjén nyieun katedral teh. " Ujug-ujug sanggeus seuneu, duit asalna tina madhab "Jengkel Michel, a" konéng jaket "tina (wilayah Paris) Val-de-Marne.

« Ieu mangrupakeun milyar; naha dulur wakes nepi ayeuna? Ieu ngandung harti yén aya duit. Tapi saha eta anu ngajaga? Urang hadé nempatkeun up sebaran hadé kabeungharan di Perancis. Ieu exasperates kuring sarta ngarasa sagala "Jaket Konéng" bakal pikir kawas kuring jeung anjeun bakal mungkas nepi di jalan Sabtu kieu "Ceuk Anjeunna.

Kawas unggal sabtu minggu, sababaraha unjuk rasa anu rencanana. Di Paris, mangrupa parade sabudeureun Notre Dame ieu envisaged pikeun " ngahargaan warisan ti jalma ". Sejen anu rencanana dina Champs Elysees. The "jaket konéng" utamina hoyong tekenan Emmanuel Macron sarta ngingetkeun anjeunna yén seuneu teu ngarobah perangna maranéhanana.

Ukuran diungkabkeun di pencét

Ieu masih jurus husus, sabab "jaket konéng" muncul di poék jeung nu beuki dibagi, bari pamaréntah téh slow sangkan conclusions perdebatan nasional. " Aya anu mangrupa wacana anu dituang kana pathos pamingpin urang, lajeng urang bisa ogé ngobrol ngeunaan smarter Notre Dame "Said Juan Branco, Pengacara tina sababaraha "jaket konéng" iconic.

Dirina ngarojong gerakan, Juan Branco percaya yén éta moal kedah " jadi diserep ku ucapan tearful ieu convenes hiji kahijian nasional jeung solidaritas sarta moméntum nu urang euweuh nyarita ngeunaan isu pulitik nyata ".

Ukuran Emmanuel Macron éta ka ngembarkeun geus Tapi geus diungkabkeun di pencét. Dina Iklan ieu, "jaket konéng" ngahubungi éta unanimous: " Aranjeunna teu nepi ka tara. »« Jigana aya loba Iklan adul "Nyebutkeun Beatrice Turpin," konéng jaket "deukeut Paris.

kakuatan Naon jalan?

« Mun aranjeunna bener hayang kaadilan pajeg deui, Manehna nambahan, beuki lila bakal ngajak anu shareholders jeung maranéhna bakal ngalakukeun leuwih betah tekanan dina buruh. tarung masih aya, sabab ngan ukur spoons. »

The demonstrasi kituna baris nuluykeun. kakuatan Naon bakal dipibanda? salah Taya anu bisa nyaho sateuacanna. Bisi wae, aya loba dina "jaket konéng" pikeun ngaharepkeun rally masif ieu Sabtu April 20, utamana lamun 1er Mei nepi ka Poé Buruh.

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/france/20190419-gilets-jaunes-ultimatum-2-manifestations-20-avril-paris-macron