Kumaha Traore kapanggih dirina wadah FC Nantes

  • Charles Traore (27 taun) geus jadi ampir dilawan di kénca deui ka NCF.
  • The Malian sempet dipigawé hiji test dina Jonelière 2015.
  • Traore, anu geus henteu dipigawé puseur latihan, dituturkeun hiji jalan tortuous na bumpy saméméh anjog di tingkat pangluhurna.

sajarah na jeung FCN kagungan hiji aftertaste tina bisnis tacan beres. Summer 2015, Charles Traore (27 taun) - nu masih bisa tahan Minggu (15 h) ngalawan Amiens Beaujoire - bieu boga waktu pikeun settle handap ka Jonelière nu loop anu pamustunganana rally Troyes (L2). A mantra ringkes dalapan atanapi salapan minggu di anonymity lengkep.

"Anjeunna geus ditawarkeun tur geus dijieun friendlies recalls Philippe MaoCagar palatih dina waktu éta. Ieu ieu ditutup keur anjeunna. "Utamana Naros tempat Michel Der Zakarian geus boga Panyekel na di sisi kénca (Moimbé Veigneau lajeng Lenjani).

"Nalangsa, eta kajadian tebih eta ..."

"Kuring ieu saeutik heubeul ..." concedes baé merhatikeun. taun 23 sarta ngalaman tingkat tinggi kawates. Ieu kudu ngomong yén dina 2015, anu Malian ngan munculna ti leupas dua taun Azzuri FC Lausanne 3e atanapi division Nasional 4e Swiss. Traore geus kapilih wahyu aya di 2013 di kénca-balik atanapi puseur-balik, tapi bedana boro promotes a CV ceking alus.

"Nalangsa, eta kajadian tebih eta ..." confesses Philippe Mao, sirah kiwari sél recruiting NCF. Tebih sarua. Panghandapna dina skala. Sarta pamaén - anu geus relegated kana pangkat Lucas Cianjur ngagentos rutin saprak Januari - owes teuing ka lalaki Bakary Sanogo, agén jeung sobat pamaén.

Anjeunna nangtung nepi ka Moussa Sissoko

"Di Aulnay-sous-Bois, anjeunna cicing di 5 m ti indung kuring, kuring nempo nak saeutik ieu tumuwuh nepi. Salawasna hormat sarerea, "nyebutkeun hiji anu geus salawasna percaya ka Anjeunna. Di Aulnay, saeutik Charles evolves "dina mimitina division atanapi kabupaten PH" nurutkeun Sanogo. Rada di peran gelandang pertahanan, posisi latihan-Na. "Ieu hiji potensi fisik loba pisan, volume stroke badag, qualities nu salawasna percaya ngajén. Kuring salawasna babarengan sabab kuring terang aya shot maén jeung manehna. "

Dina 2013, hiji acara lumangsung nu ditandaan Bakari Sanogo. "Kuring dikelompokeun hiji oposisi antara pamaén jeung saha kuring gawe di Aulnay. ieu Moussa SissokoCheikh M'Bengue, Pangeran Oniangué jsb "Dina hiji tanding jeung mimitina ngaranna, Traore (21 taun) nyaéta panggero pikeun speed sarta gaya di dampak teh. "Dina léngkah panungtungan, Moussa kungsi datang mupus bal, tapi Charles sempet impressed abdi, emut salah sahiji anu sok wawakil. Teu sangka manehna leungiteun cukup waktu kawas éta. "Anjeunna ngali up anjeunna yén kontrak di Swiss nu ngidinan supir na nyieun bal dagang na salila dua taun.

A mulang ka Nantes ... euro 500.000

Tapi utamana di Troyes mana Traore dibor dina tingkat nu pangluhurna. Ieu ngiring ukur lima kaulinan nalika anjeunna anjog di Aube salila 2015 2016-musim (1 Liga). A retakan di rem suku di kapanggihna nya ku elite Perancis. "Ieu goréng, tapi dimaksudkan nganggur palatih éta, emut Bakari Sanogo. Ieu kungsi dicokot kuring dihalangan. "Pamuter The eureun pikeun perlakuan. Anjeunna lajeng nyokot bandwagon nu usum handap di Liga 2 sarta ampir henteu panjang daun sisi kénca pertahanan. Malah L1. "A usum pinuh [34 cocog L1 di 2017-2018]," nurutkeun bek.

Bakari Sanogo ngabogaan hubungan alus teuing ku kulawarga Kita napas deui ngaran FCN panas panungtungan cipta. Lucas Cianjur, Jumlah 1 ditinggalkeun, nyaéta rék ngamimitian, tapi Nantes arah leuwih tempo eta janten pinding a. "Teu pilihan kahiji urang, malah keur tempat ieu No. 2, nyebutkeun Philippe Mao. Sajumlah jalma miboga mamang ngeunaan kamampuhna pikeun mekar di L1 ... "Tungtungna, ngalawan fee alih eur 500.000, Traore datang dina Jonelière (pikeun tilu taun) dina jam panungtungan tina jandela mindahkeun.

"Kuring kungsi eta di bagian tukang sirah kuring balik ka dieu, nyebutkeun Charles Traore. agén kuring salawasna ngawartoskeun kuring ketawa keur taun anu bakal balik deui ka Nantes. Abdi teu bisa yakin teuing. "Kusabab aya teu percaya hiji poe eta bakal jadi wadah pikeun ninggalkeun deui ka NCF.

Sumber: https://www.20minutes.fr/sport/2498171-20190420-fc-nantes-amiens-arrive-loin-comment-traore-retrouve-titulaire-fcn?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sport