kutang konéng Lyon: naon urang nyaho kajadian Sabtu kieu

Pikeun kahiji kalina, nu Konéng jaket geus dijieun pasini di Old Lyon pikeun 23 polah.

The Act XXIII Konéng jaket lumangsung Sabtu kieu, sanggeus minggu tinangtu antara seuneu tina kami Lady tur kadorong Iklan Emmanuel Macron.

Bari préféktur di renewed éta larangan dina demonstrasi di puseur jazirah Sabtu (Républik Square, Républik Street, Chenavard jalan, rue de Brest, jsb), nu Konéng jaket Lyon nelepon papanggih pikeun kahiji kalina dina manah Vieux Lyon, Saint-Jean Street.

"Urang buka St. John bisa kadéngé"

"Urang béak waktu jeung urang terang wungkul Kemis naon extent tina wengkuan dilarang. Sangkan geus teu digawe naon préféktur deklarasi. Urang buka St. John bisa ngadéngé. Pikeun éta situs wisata, aya petikan, pisibilitas, "nyebutkeun hiji kutang konéng. Ieu ogé hiji wewengkon nu dijalanan sempit tur rame on Saturdays.

Program of Lyon Konéng jaket, dipasang dina grup Facebook.

screenshot Facebookscreenshot Facebook

préféktur di ekspektasi kirang ti urang 1 000 na assured anu cék bakal dilumangsungkeun dina wengkuan dilarang. Violators démonstran nyanghareupan denda kelas kaopat atawa € 135.

Lyon gathering nasional tempat nu jaket konéng 11 Méi?

Dina mangsa nu bakal datang, gatherings sejenna bakal raket diawaskeun, kaasup a profil disturbing 1er Méi, kalawan ayana dreaded of preman.

Tungtungna, Lyon bisa jadi episentrum gerakan nasional anu Konéng jaket 11 Méi

source:https://www.leprogres.fr/rhone-69-edition-lyon-metropole/2019/04/20/acte-23-xxiiii-gilets-jaunes-a-lyon-ce-que-l-on-sait-de-la-manifestation-de-ce-samedi-vieux-lyon-saint-jean