kutang konéng. Di dieu nyaeta naon anu rencanana pikeun polah 23 di Toulouse Sabtu kieu

Hiji polah 23 program kutang konéng dina Toulouse ieu Sabtu April 20 2019. Ngumpul tempat, alat kaamanan, disruptions angkot ... kamarana anjeun terang.

Saminggu sanggeus ngalaman Patempuran telenges di jalan, dina papanggihan nasional dina kasempetan nu jaket konéng polah 22Jalan tina Toulouse kedah adegan hiji acara anyar, unreported, samedi 20 Avril 2019. rupa-rupa collectives kutang konéng Toulouse meluncurkan panggero pikeun protes, barengan Nuit Debout jeung Aya henteu susunan.

Baca ogé: Toulouse: 100 000 € karuksakan dina kutang konéng polah 22, nurutkeun ka tol samentara

Rally ngumumkeun kuadrat Charles de Gaulle

Sanajan kitu, éta robah noteworthy tina acara saméméhna: ngumpul di diperkirakeun jam 14 dina kuadrat Charles de Gaulle, Tutup ... ka Capitol Square, nu éta démonstran moal, deui, moal asup. A préféktur anyar dicandak arah ieu: kabéh demonstrasi meunangkeun jaket konéng dilarang di alun on Sabtu antara jam 10 21 na jam.

Témbongkeun gambar on TwitterTémbongkeun gambar on TwitterTémbongkeun gambar on TwitterTémbongkeun gambar on Twitter

Régional préfek Occitan na Haute-ahlu

@PrefetOccitanie

⚠️???? de atawa Gerakan "jaket konéng" dina Capitol Square pikeun Sabtu, April 20 2019 of 10h mun 21h. ▶ ️http://www.haute-garonne.gouv.fr/content/download / 29754 / 200200 / file / 20190418-CP-larangan-manifestation.pdf ...

Tempo séjén Tweets préfek régional Occitan na Haute-ahlu

Najan kitu, sagala tangtu atawa ngumpul tempat, geus ngumumkeun pikeun dinten anyar ieu. Dina polah 22, prosesi kungsi nyerbu dina pisan puseur Xuping Kota.

saharita dispersal ku pulisi

Saatos sababaraha kekerasan anu lumangsung salila kalakuan 22, préféktur di Haute-ahlu ngumumkeun:

Sagala démo atawa ngumpul ngabalukarkeun gangguan kana urutan umum bakal ngahasilkeun saharita dispersal ku pulisi jeung questioning sahiji palaku poténsi kekerasan.

Ku kituna, alat kasebut "Substansi bertulang pasukan mobile, pikeun mastikeun kasalametan jalma jeung harta. "

Angkutan kaganggu pas 13h30

Leuwih ti éta, Tisseo ngumumkeun yén shuttle bandara jeung garis beus L1, L7, L8, L9, 12, 13, 14, 15, 23, 27, 29, 39, 44, 45, 66 na 70 anu deflected tina 13h30waktu kota shuttle et la 31 online nu digantung.

closures awal pasar jeung kebon

Pikeun bagian anak, kotamadya di Toulouse ogé nyandak sababaraha ukuran. pasar Cristal, OfArnaud Bernard, nu Jeanne-d'Arc, du Capitol, du Pasagi de Gaulle jeung booksellers (St. Stephen urang Square) nutup di jam 13, Kawas kebon Grand Babak, karajaan et Compans Cafarelli. Tungtungna, festival San Jordi, St George ekspektasi tempat ieu batal.

Sumber: HTTPS: //actu.fr/occitanie/toulouse_31555/gilets-jaunes-voici-prevu-acte-23-toulouse-samedi_23239082.html