Laptop dina euro 1000 - Tips

laptop ci tur lengkep, anu ngaganti PCS desktop di imah, utamana salaku aranjeunna salaku kawasa - atanapi ampir - sarta gampang dipindahkeun ku béngsin. Modél ékonomi, nu cukup keur kantor, balik online, posting dina jaringan sosial, ningali video sareng ngadengekeun musik, luhur-tungtung mesin keur gamers, via ultra portabel pikeun mobile, éta hal pikeun sakabéh rasa, sadaya aplikasi tur budgets.

Di dieu téh Pilihan model dijual dina euro 1000. Awas, ieu téh biasana tina kawates-waktos nawarkeun: hadé sangkan ulah reureuh mun nu dipikaresep. Ogé dicatet yén pabrik bakal: mindeng rujukan rada beda gumantung kana alat-alat dina produk maranéhanana, tapi ogé ku distributor teh. Ku kituna ulah heran ningali model ampir identik tina tanda ka sejen, ku prosesor béda, kirang RAM anu saeutik leuwih atawa, hard disk sejen, jsb Sagalana téh alus pikeun maluruh "basa" pikeun harga pangalusna.

Catetan ogé yén promosi tangtu dikaitkeun kalayan Konci nuliskeun nalika susunan, Darty, contona: produk nu dipintonkeun dina harga "normal", tapi ngurangan mucunghul sanggeus ngasupkeun kode teh. Tungtungna, ulah poho yén sababaraha pabrik, kayaning Lenovo, contona, anu diskon via ongkos reimbursement (ODR), waktos-dugi na dipasrahkeun ka model husus sababaraha. Urang lajeng kudu cageur sarta ngalengkepan bentuk husus, ngagantelkeun rupa dokumén (bukti beuli, barkod cut dina bungkusan, jsb) sarta ngirim file lengkep ku mail bisa reimbursed sababaraha minggu ka hareup. Tedious, tapi mindeng éta patut usaha!

Jean-François Pillou

Posted by Félix Marciano.
Diropéa téh pangahirna dina 20 April 2019 ka 04: 25 ku Alain.Steinmann.

Ce dokumén intitulé «
Laptop dina euro 1000
»Issu de
Kioskea (Https://www.commentcamarche.net/)
nyaeta sadia dina watesan lisénsi nu kreatif Commons.
Anjeun tiasa nyalin, ngaropéa salinan kaca ieu, dina kaayaan diatur ku lisénsi nu,
sakumaha catetan ieu mucunghul jelas.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC