Menstruasi colic: 4 remedies alam - Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

Loba awéwé anu kakurangan tina keram menstruasi colic atanapi pisan nyeri. ngilu ieu localized di bagian handap abdomén jeung nu patali kontraksi nu lumangsung dina rahim.

Urang ngajak anjeun di dieu pikeun manggihan sababaraha remedies alam éféktif pikeun ngagentos colic menstruasi. Kabéh remedies ieu pohara efektif dina relieving nyeri patali kareseban jeung ngurangan masalah kaséhatan séjénna kayaning endometriosis, fibroids uterus, atawa kasakit radang pelvic, antara séjén.


1. kayu manis

Hatur nuhun kana sipat anti radang na, kayu manis téh salah sahiji remedies alam éféktif pikeun ngagentos colic menstruasi.

Mindeng dipaké dina persiapan Manisan, bungbu ieu tiasa aya mangpaatna pikeun mantuan kami ngarasa leuwih alus lamun urang boga aturan urang.

Kumaha carana make ka ngagentos colic menstruasi?

  • Kulub dua batang kayu manis.
  • Lamun caina bisul, pareuman panas jeung hayu nangtung pikeun lima menit.
  • Inuman dua cangkir teh sapoé.

Terus di pikiran yén anjeun bisa nambahkeun kayu manis pikeun inuman Anjeun. Kayu manis dina coklat chaut téh, contona, hiji pilihan hébat. A touch tina kayu manis dina sagelas susu teuing. Lamun geus pernah diusahakeun trik ieu, mimitian ku ka nguatkeun mangpaat kayu manis.

Artikel ieu ogé bisa Anjeun pikaresep: Ubar Jahé ngalawan nyeri


2. Melissa

Lemon balm dahareun sejen éféktif pikeun ngagentos colic menstruasi. alesan nu ieu: mibanda sipat ubar keur nengtremkeun.

Kumaha carana make?

  • Cara pangalusna pikeun meakeun lemon balm téh salaku hiji infusion. Anjeun tiasa inuman hiji infusion lemon balm ka tilu kali sapoé.
  • Mun rék bersantai atawa ngarasakeun sare repairer, urang mamatahan anjeun inuman infusion ieu sateuacan waktu sare. Salian relieving nyeri menstruasi, éta relaxes awak, nu ciri signifikan dina mangsa kareseban.

3. licorice

infusion of licorice ngalawan colic menstruasi

Licorice nyaéta ubar alami sejen anu bakal nulungan urang ngagentos nyeri tina colic menstruasi. Anjeun heran naha? alesan nu ieu: sakumaha kayu manis, eta boga sipat anti radang.


Anjeun bisa make eta minangka samara masakan gurih Anjeun. rasa husus na brings hiji touch aslina mun resep.

Tapi, eta henteu dianjurkeun dahar sering pisan, sabab ngandungasam glycyrrhizic, zat nu, dina dosis tinggi, bisa ngabalukarkeun sensasi ngarareunah. Anjeun teu kedah tuang leuwih ti sakali sapoé salaku hiji infusion. Tuang-di ukur mun anjeun kakurangan tina colic menstruasi.

Kumaha carana make?

  • Anjeun bakal manggihan dina perdagangan tina tas infusion.
  • Anjeun oge bisa meuli rhizomes nyiapkeun imah brew.

4. absinthe

The ubar alami panungtungan daftar urang pikeun nulungan colic menstruasi nyaeta l 'absinthe. ramuan ieu dianggap "suci" ku sababaraha urang kusabab sipat ubar na.

Harta utama absinthe nyaeta tarung nyeri. Salian ti eta, oge idéal pikeun relieving nyeri lambung sarta boga, komo deui, qualities antibiotik.

Hal ieu pisan nyusahkeun pikeun manggihan ramuan ieu salaku kantong tea. Hadé pisan mun éta balik ka warung istimewa: anjeun bakal manggihan daun absinthe.

Kumaha carana make?

  • Siapkan imah tea kalawan sababaraha daun wormwood.
  • Anjeun tiasa inuman antara 2 na 3 absinthe infusions sapopoé. inuman ieu considerably ngagentos colic menstruasi Anjeun.

Artikel ieu ogé bisa Anjeun pikaresep : 7 hal nu teu nyaho ngeunaan kareseban

Éta salawasna hadé ulah nyokot ubar pikeun alleviate nyeri. Sanajan kitu, lamun kakurangan tina masalah disebutkeun di awal artikel salaku l 'endometriosis atawa kasakit radang pelvic, Anjeun kudu nuturkeun saran dokter anjeun. Dina kasus ieu, mungkin wae yén infusion nyalira teu cukup pikeun ngagentos nyeri Anjeun.

Salian nyandak ieu remedies alam nulungan colic menstruasi anjeun, keukeuh we babagi sareng anjeun rekomendasi handap pikeun nguatkeun épék maranéhna: nempatkeun botol cai panas dina abdomén handap bari nginum salah sahiji infusions dicutat ngamungkinkeun ngarasa relief saharita.

Dupi anjeun diuji salah sahiji infusions disebutkeun? Anjeun babagi kalawan kami nasihat nulungan colic menstruasi? Simkuring miharep anjeun bakal cocoba ku remedies ieu, tapi ulah malire saran dokter anjeun.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/les-coliques-menstruelles-4-remedes-naturels/