Lady kami rebuilt di 5 taun: "Ieu teu pisan serius," nyebutkeun hiji sajarah warisan - video



Tamu RTL - Alexandre Gady, warisan sajarah jeung Presiden teh loka pakaitna jeung monumen, percaya mustahil pikeun waktu ngomong sabaraha lila di katedral Notre Dame bisa diwangun deui.

https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/notre-dame-reconstruite-en-5-ans-ce-n-est-pas-tres-serieux-dit-un-historien-du-patrimoine-7797228815

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=6T4k3IVYGhE