Leungeun: Paris hayang ngajalankeun imah titik ngalawan Montpellier

Paris Saint-Germain hayang ngajalankeun imah titik ngalawan Montpellier on Sabtu Coubertin (19h00) ka ampir mastikeun hiji judul kagenep ti jawara Perancis tina tangan, kalima sakaligus, sarta nyiapkeun dina deadlines Éropa pangalusna anu bakal lumangsung kacida gancangna.

Dina kertas, aya euweuh teuing patojaiah. Kalayan genep kaulinan sésana, PSG genep titik dihareupeun Montpellier na Nantes, sarta kauntungan ka rata Tujuanana tangtu. Malah lamun misstep Sabtu eta mah can écés kumaha juara defending malah bisa leungit dua atawa tilu kali ku tungtung musim, bari aranjeunna ayeuna unbeaten (19 kasuksésan 1 enol) .

The pungkur Nedim Remili henteu rusiah: ". Bakal janten sakedik aneh" hayu dieunakeun judulna "Urang masih boga margin alus mun maneuver berkat kualitas workforce kami," manehna aya dina. Ieu teu butuh teuing minat pasamoan, salah sahiji klasik tina tangan Perancis.

"Montpellier mangrupakeun salah sahiji tim pangbadagna di olahraga urang, sangkan éta kénéh hiji patandingan husus. Sarta ogé alatan maranéhna ngaleungitkeun urang ti Coupe de France (dina quarterfinals), a piala nu urang éta mahal jeung kami teu bisa tetep. Ieu tim ngeusi pamaén alus, maén pisan kuat defensively na pisan fisik. Simkuring salawasna ngabagéakeun aya na urang hayang balik ni'mat, sok di rasa alus lantaran urang sadaya terang saling ", ceuk International, nu geus dicokot dendam dina MHB di final Piala Liga dina Maret.

- The woes of soccer di pikiran -

Utamana, Parisians rék nempatkeun diri dina pangalusna kaayaan mungkin mun alamat, dina saminggu, pertandingan ngalawan kutub di Kielce, dina quarterfinals buka Liga Champions, obyektif hébat satutasna klub pondok saprak kadatangan nu Qatar. "Urang kudu Garner kapercayaan maksimum sarta jadi sakumaha husus sabisa na hening di buruan urang," ceuk si kénca-hander.

Pamaén tangan geus tangtu dituturkeun teh gagal usum telat kolega bal maranéhanana sarta henteu hayang hayu hal nyered on. Bari downplaying. "Kalayan Jumlah tatu dipibanda, éta teuas pikeun aranjeunna keur ranté, tapi maranéhna masih 17 titik kalungguhan. Ieu masih badag. Aranjeunna leungit dua sakaligus tapi ieu téh pasti moal dramatis. Di Paris, everybody téh puguh a, urang hoyong urang gaduh sagalana katuhu jauh! "Joked Remili.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/fr/20190420-hand-paris-veut-enfoncer-le-clou-face-a-montpellier