Di Paris, kalakuan 23 "jaket konéng" dimimitian peacefully

The "jaket konéng" masihan dirina janjian on Sabtu 20 April di Paris jeung kota gedé lianna di Perancis pikeun 23 kalakuan mobilisasi nu aranjeunna diémbarkeun salaku "ultimatum" anyar pikeun Emmanuel Macron.

Sahenteuna 2 000 "jaket konéng" anu dikumpulkeun Sabtu di hareup Departemen Ekonomi jeung Keuangan di Bercy, keur polah dua puluh-katilu mobilisasi. atmosfir éta alus natured. Dina placards na di kecap maranéhanana, sababaraha hinted di kami Lady of Paris, ravaged ku seuneu dina Senén jeung nu sumbangan geus banjir. "Drama Perancis Macron kami" bisa maca dina karton. Saatos dua jam ti ngantosan di handapeun langit caang, prosesi teh lunged nuju Tempat de la Bastille.

The "jaket konéng" masihan dirina janjian on Sabtu 20 April di Paris jeung kota gedé lianna di Perancis pikeun 23 kalakuan mobilisasi nu aranjeunna diémbarkeun salaku "ultimatum" anyar pikeun Emmanuel Macron.

Sahenteuna 2 000 "jaket konéng" anu dikumpulkeun Sabtu di hareup Departemen Ekonomi jeung Keuangan di Bercy, keur polah dua puluh-katilu mobilisasi. atmosfir éta alus natured. Dina placards na di kecap maranéhanana, sababaraha hinted di kami Lady of Paris, ravaged ku seuneu dina Senén jeung nu sumbangan geus banjir. "Drama Perancis Macron kami" bisa maca dina karton. Saatos dua jam ti ngantosan di handapeun langit caang, prosesi teh lunged nuju Tempat de la Bastille.

Sababaraha pulisi 60 000 anu mobilized sakuliah Perancis, leuwih 5 000 di Paris. The French interior menteri ceuk kamari Christophe Castaner dread datang unsur ganas, utamana di ibukota. " Nurutkeun kana informasi urang kudu di hadir, Geus anjeunna ngawartoskeun konferensi pers. The breakers baris deui jadi di isukan rendezvous sababaraha kota di Prancis, tapi utamana di Paris. »

The "jaket konéng" ngumumkeun tilu minggu mobilisasi luar biasa sarta kadua " ultimatum "Agan Macron. The saméméhna diayakeun di 16 Maret di hudang tina nutup tina perdebatan hébat. Dina jaringan sosial, nada waktu ieu hayang males kanyeri atawa menacing. On Facebook, acara nu pang populerna anu Féderasi deukeut 6 000 pamilon disebut buka Paris kitu " non-damai ".

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/france/20190420-acte-23-gilets-jaunes-ultimatum-paris