DRC: HR rekrutmen pilarian 10 Anglophones Usaha Jawab

Diajukeun posisi: jualan manajer InggrisUrang keur pilari Anglophones Usaha jawab urang lulus asup pikeun konsumén urang salaku bagian tina kampanye rekrutmen maranéhna nu bakal datang.

misi:

Tugas utama pikeun posisi Penjualan Manager nyaéta:

  • Ngaronjatkeun pendapatan pausahaan;
  • Éksplorasi, akuisisi sarta manajemén customer;
  • Nganalisis customer perlu nawiskeun aranjeunna solusi teknis luyu;
  • Diobral produk jeung jasa standardized;
  • hungkul komérsial;
  • Prosés béntés jeung operasi produk;
  • Évolusi arah rekrutmen, Pilihan na asah tina kakuatan jualan.
Profil ditéang keur posisi: jualan manajer Inggris

  • latihan teknis complemented ku latihan di jualan;
  • anjeun gaduh 2 mun 5 taun pangalaman dina posisi sarupa;
  • rasa kuat layanan palanggan jeung kaahlian interpersonal unggulan;
  • Rasakeun pikeun tantangan na cih alus.
Kriteria pengumuman keur posisi: jualan manajer Inggris
pagawean :
diobral komérsial
téhnologi komputer
sektor bisnis :
firms software komputer, internét
Rékayasa, Studi Pangwangunan
Marketing, komunikasi, media
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Gbadolite - Kananga - Kinshasa
pangalaman Level :
Pangalaman antara 5 taun 10 taun
pendidikan :
Bac + 5 langkung
Jumlah posisi (s) : 10

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cd/offre-emploi-congo-rdc/responsable-commercial-anglophone-7086