DRC: HR pilarian rekrutmen 15 Secretaries Accountants

Urang keur pilari propil / CVs secretaries Accountants urang lulus asup pikeun konsumén urang salaku bagian tina kampanye rekrutmen maranéhanana hareup

misi:

Tugas utama pikeun posisi Sekretaris Akuntan nu nedunan administrasi tur akuntansi ngawaskeun (s):

  • Kitab Suci;
  • pesenan;
  • tagihan;
  • perbendaharaan;
  • Raises.
Profil ditéang posisi THE: Sekretaris akuntan (M / F)

  • Alus akuntansi dasar anu penting pikeun ngahontal posisi kieu;
  • A minimum 1 taun pangalaman anu diperlukeun.
Kriteria pengumuman keur posisi: Sekretaris akuntan (M / F)
pagawean :
Manajemén, akuntansi, keuangan
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
Konsultan, auditing, akuntansi
sekretariat
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Inongo - Kindu
pangalaman Level :
Newbie <2 taun
pendidikan :
Bac
Jumlah posisi (s) : 15

pikeun info leuwih lengkep: https://www.emploi.cd/offre-emploi-congo-rdc/secretaire-comptable-7197