Réaksi ka Mueller laporan dibagi sapanjang garis partisan - New York Times

"The Jaksa Umum dibere laporan ka kaca 400 eta teu diperlukeun nyadiakeun," ceuk Collins. "The Jaksa Umum daék mere kasaksian saméméh panitia na nanya ka ngajengkeun husus ka lakonan hal nu sarua. Acan Présidén Nadler ignores transparansi dina iman alus tanpa Peta dina usulan ti Kementrian pikeun nempoan kana dokumén nu ditulis. "

Présidén di California, Nancy Pelosi, geus masarakat awam sabalikna PHK teh, iwal ti Demokrat bisa meunang rojongan bipartisan di House. Sénat, dimana Republicans 20 jadi diperlukeun pikeun meunangkeun dua per tilu sora diperlukeun pikeun dmana.

Ny Pelosi geus dijadwalkeun panggero konférénsi pikeun sakabéh Demokrat di House dina Senén ngabahas naon eta disebut "serius". Diomongkeun ka wartawan di Belfast, Irlandia Kalér, di mana baé patepung inohong pulitik Jumaah isuk, Pelosi ceuk manehna moal bakal ngalakukeun eta. Sacara prinsip, nyempad présidén kaluar nagara.

Tapi manehna nunjuk kaluar yén Kongrés moal bakal tetep pareum. "Urang yakin yén Pasal I, legislatif boga tanggung jawab keur nangkep démokrasi kami sarta kami bakal laksana," ceuk manehna.

Manehna nyanghareup basa liberal horéam nu butuh anjeunna keur buka salajengna jeung nalungtik impeachment nu.

"Loba nyaho yen diskusi dina dakwaan teh teu mangga atuh," ceuk Wawakil Iskandariah Ocasio-Cortez, murid ti taun munggaran di New York diawaskeun, on Twitter . "Tapi, manéhna nambahan, laporan nyimpen eta squarely di panto urang."

Demokrat séjén leuwih horéam, nyebutkeun pihak ieu hadé ditempatkeun pikeun ngajawab kampanye pemilu nu bakal datang.

"Urang pasti kudu ningali laporan unexpurgated pinuh," ceuk wawakil Josh Gottheimer Jersey. "Tapi lamun urang spent genep bulan hareup ukur obsessed jeung eta, tinimbang latihan SMK, kasehatan jeung infrastruktur, éta bakal jadi kasalahan serius."

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina New York Times