Video. Naon nu Uchiha Columbine robah AS

Video. Naon nu Uchiha Columbine robah AS

April 20 1999 mun 11 19 WIB, dua teens peupeus kana Columbine Menengah, ayana di Littleton, Colorado, Amérika Sarikat, sarta dibuka seuneu.

Pikeun opat puluh-salapan menit maranéhna bakal kamajuan dina ngadegkeun tur maéhan siswa jeung guru aranjeunna sapatemon. Hasilna: lima maot, kaasup dua shooters, sarta dua puluh opat tatu. The Columbine shooting nyaeta salah sahiji deadliest di sakola di Amérika Serikat. Dua puluh taun ka hareup, anu dirobah rajapati massal ieu? video respon.

Josefa Lopez

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lemonde.fr/international/video/2019/04/20/vingt-ans-apres-la-tuerie-de-columbine-qu-est-ce-qui-a-change-aux-etats-unis_5452767_3210.html?xtmc=etats_unis&xtcr=1