Makro nepi Touquet CNews misahkeun reporter sanggeus difusi gambar goréng kana anteneu nu (upd)

Saluran warta ditayangkan salah tanggal gambar tina taun ka tukang.

Hiji kasalahan musibah. sabtu minggu ieu, media echoed nu parenthesis Easter yén ieu ditawarkeun Emmanuel Macron Le Touquet, dimana anjeunna owns imah kalawan kabogoh na. Saluran warta ogé geus mobilized mun ngawas perjalanan swasta ti Présidén Républik di Resort di Pas-de-Calais. masalah dina CNewsSababaraha pamaké Internet, kaasup Juan Branco, alpukat hébat bek Konéng jaket geus noticed pamakéan gambar pantes mun ngagambarkeun subjék.

Salaku kolega kami geus kapanggih "Checknews"Cell kanyataan-mariksa ngeunaan" Pambébasan ", CNews geus memang disiarkeun Minggu 17h08 tanggal gambar tina 31 2018 Maret, nalika lalampahan saméméhna Presiden di Le Touquet, mun ngagambarkeun walkabout Emmanuel Macron . kasalahan teh gampang titik lantaran, dina gambar ieu muncul hiji Alexander Benalla. Dinten persona non grata, urut panasehat ka Presiden wanoh éta dina muatan tina kaamanan tina dimungkinkeun.

"Asasi Manusa kasalahan" nurutkeun CNews

Ngahubungi ku "Checknews" CNews memohon "kasalahan manusa tina wartawan ngora leupas"Jeung dituduhkeun yén ruruntuyan disalurkeun ukur sakali dina anteneu jeung subjek ieu lajeng reassembled. Numutkeun "Checknews", versi mimiti ieu dina waktos anu sareng otomatis nempatkeun online on YouTube. Numutkeun kolega urang, di handap lepat ieu, CNews mutuskeun pikeun bagian jeung freelancer ngora.

Sumber: https://www.ozap.com/actu/macron-au-touquet-cnews-se-separe-d-une-journaliste-apres-la-diffusion-de-mauvaises-images-al-antenne/577775