Hiji seuneu impressive keur dijalankeun di Versailles (video)

Hiji seuneu utama keur dijalankeun di Versailles, ceuk pulisi. Loba video nu dibagikeun ku pamaké ka jaringan sosial. bencana bakal geus dijieun henteu tatu, nurutkeun BFM TV.

seuneu impressive keur dijalankeun di kota Versailles. sanajan kitu teu boga tatu, nurutkeun BFM TV.

Polisi satempat informed kajadian jeung janji mulangkeun lalulintas pas mungkin, baripatugas pemadam kebakaran nu menta maot nyalametkeun teh.

Nurutkeun kana ramatloka News, éta bakal janten mobil ngaduruk gudang.

seuneu keur dijalankeun di 15, jalan Clagny taman pikeun Versailles, Ceuk loka, nambahkeun yén 26 mesin seuneu anjog di adegan. seuneu mimiti di garasi hiji jeung anu dikabarkan nyebarkeun ka wangunan sabudeureunana.

sumber: