Dua comedians Rusia nyebutkeun aranjeunna tos trapped Macron sanggeus Pemilu Présidén di Wikivoyage

Youtube / Vovan222prank / screenshot

"Vovan" jeung "Lexus", biasa guyonan misalna, geus dipasang excerpt audio tina paguneman kalayan naon nembongan jadi presiden Perancis.

POLISI - "Hello, Mr. Presiden?": Dua usurpers Rusia kawentar, hoaxes telepon ahli ngaku geus trapped Emmanuel Macron posing keur Presiden anyar Wikivoyage Volodymyr Zelensky.

Dua comedians "Vovan" jeung "Lexus", biasa guyonan sapertos anu dipasang Rebo April 24 ngarekam hiji lima belas menit paguneman kalawan hiji maranéhna ngaku janten présidén Perancis.

panggero mucunghul asalna ti Elysee, nelepon ka congratulate aktor Ukraina sanggeus meunangna urug na dina Pemilu Présidén Minggu ngalawan présidén incumbent Petro Poroshenko.

"73% (undian) tina Ukrainians, éta ngan luar biasa (...) Kuring ngarasa kawas Putin anu boga skor nu sami," guyonan nu salah Volodymyr Zelensky dina paguneman ieu, nu lumangsung di Rusia jeung Perancis, kalawan ngagunakeun penerjemah.

"Kuring ngarasa yen dina sagala hal dina tahap ieu, sistem di imah téh saeutik dikelompokeun kirang ogé, ku kituna kudu saeutik leuwih alami. Anjeun teu sanajan henteu nyimpen sakabeh lawan anjeun dina jail, "jawab hiji maranéhna ngaku janten Emmanuel Macron.

The Elysée ditolak keur mairan. "Presiden ieu ogé ngurusan kalayan (Volodymyr) Zelensky Minggu sore, bursa, handap nu geus kami ngaluarkeun pernyataan, sakumaha tim Zelensky. kontak nu dijieun antara présidén jeung tara Ukraina na, "ceuk si kapersidenan Perancis.

Ngahubungi ku AFP, dua comedians geus dikonfirmasi hoax tur ditembongkeun mudahan éta agan Macron nyaeta "teu teuing kesel."

Sateuacan Macron, Elton John atanapi Boris Adang

Dua comedians sempet geus ngahubungi wengi babak kadua ti presiden Ukraina Perdana Mentri Kosovo, Ramush HaradinajAnu lajeng dikedalkeun rojongan na on Twitter di calon Zelensky jeung perdana menteri na "Vovan Lexusov" méméh mupus talatah.

Vladimir Kuznetsov na Alexei Stolyarov - alias "Vovan" jeung "Lexus" - henteu di usaha kahiji maranéhanana maranéhanana trapped Elton John, urut kapala diplomasi Britania Boris Adang atawa Presiden Bélarus Alexander Lukashenko.

target maranéhna pikaresep umumna lawan tina Kremlin, deungeun atawa Rusia. Dina 2016, "Vovan" dipedar mun AFP hayang "némbongkeun beungeut nyata sababaraha mitra Rusia, hypocrisy maranéhanana." "Urang ngan hal anu di kapentingan nagara urang," ceuk samping na "Lexus".

Tempo ogé dina HuffPost:

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.huffingtonpost.fr/entry/deux-humoristes-russes-affirment-avoir-piege-macron-apres-la-presidentielle-en-ukraine_fr_5cc09fe0e4b0ad77ff7ef3a9