Monolith Software tumuwuh tur muka studio kalima

The Birokrat di Xenoblade na Xenosaga ieu strengthened kalawan struktur anyar.

Actuellement fase rekrutmen pinuh pikeun Katerangan saterusna Zelda on Pindahstudio Monolith Software (Project X Wayah) ad muka hiji division anyar dina Osaki (A lingkungan di kacamatan Shinagawa, Tokyo), di handap eta dumasar di Meguro, Kyoto, Nakameguro na Iidabashi. Eta sahingga kedah ngabantu tim ti cabangna Nintendo bade difokuskeun sababaraha proyék tanpa nalangsara di kreasi hiji dunya kabuka merlukeun loba jam pembangunan nyadiakeun jéntré vivid jeung interaksi inovatif.

Pikeun catetan, Monolith Software gawe sababaraha taun dina lisénsi fokus dina implengan jeung jenis abad pertengahan jeung sistem ngempur dumasar kana tindakan. Sababaraha proyék ogé ngusulkeun yén Jepang hayang nyieun struktur dunya ngandung rupa-rupa budaya, basa tur industri kalayan écés NPCs, kota jeung quests samping. Tungtungna, lisénsi anyar ieu bakal jadi dijual, apriori a, salaku dunya kabuka ka Kulon jeung kedah ngajukeun mecha sarta grup tina karakter utama endearing. Hiji gambaran kahiji dina kasempetan anu E3 2019?

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/monolith-software-prend-de-lampleur-et-ouvre-un-cinquieme-studio-313884