AS rap warta: A disangka murderer of Tupac dihukum 10 taun di panjara pikeun trafficking ubar

Tupac maot kana Séptémber 13 1996. Ditelasan di Las Vegas bari anjeunna dina wahana a barengan Suge Ksatriamurderer nya éta pernah pasti. The téori seueur tur tebih-fetched: FBI, Suge Ksatria, anu scrips, maot simulated ...?

Hiji anggota scrips

Lagu ngawujud neneng Orlando Anderson. un Crip saha ieu keok up ku 2pac na awak na sababaraha jam saméméh tragedi nu. Anjeunna bakal terus panulis "Kabéh panon on kuring ' di kaluar tina Mike Tyson tinju ngalawan kalayan anggota lianna ti geng-Na. Diantara associates na, sababaraha Darnell penggir dipercaya geus numpak nu mios bodas ti mana éta nembak anu dipecat.

Najan mamang, éta ieu pernah indicted keur pembunuhan Tupac. Dua poé sanggeus shooting, manéhna sorangan ieu korban serangan sarta penyidik ​​lajeng numbu ka dua kasus. Lalaki sok Selatan Sisi Compton Crip na ngan 10 dihukum taun panjara. Anjeunna ngaku ngajual retakan, salaku bagian ti hiji panalungtikan dimimitian dina 2013 ku ATF nu.

Sumber: https://hiphopcorner.fr/rap-us/tupac/Darnell-Brim-suspect-meurtre-2pac-condamne-10-ans-prison