REKRUT'ACADEMY recruits Patugas Palanggan panarimaan d'Appels mun Phone Grup - Nearshore.

Diajukeun posisi: customer manajer pikeun nampa D'APPELS telepon grup - NEARSHOREurang recruit Jawab Palanggan panarimaan d'Appels ka telepon Grup - Nearshore.

Dina 8 taun 7 500 langkung calon kapanggih pagawean via Rekrut'Academy.

misi:

  • Nampi nelepon customer sarta nyadiakeun dulur pangrojong perlu;
  • Larapkeun prosés tangtu sarta ngawasaan pamakéan parabot;
  • Balik informasi wae keur identifying prosedur malfunctioning atawa ningkatkeun;
  • Contributing ka ngajaga jeung ngaronjatkeun kualitas layanan.

latihan lengkep ieu disadiakeun nyiapkeun maneh keur tanggung jawab dipercayakeun ka anjeun.

Profil ditéang keur posisi: customer manajer pikeun nampa D'APPELS telepon grup - NEARSHORE

  • paréntah Alus tina basa Perancis, kalawan fluency alus dina tulisan;
  • rasa nyata Hubungan customer;
  • Empati foolproof.
Kriteria pengumuman keur posisi: customer manajer pikeun nampa D'APPELS telepon grup - NEARSHORE
pagawean :
diobral komérsial
Marketing, komunikasi
jasa karajinan
sektor bisnis :
panggero puseur, hotline, panggero puseur
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Casablanca
Ville : Mohammedia
pangalaman Level :
Newbie <2 taun
pendidikan :
Bac
basa diperlukeun :
Français>courant
Jumlah posisi (s) : 15

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.ma/offre-emploi-maroc/charge-clientele-reception-appels-phone-group-nearshore-4370293