Proyék tawarkeun: SESOMO jasa Sarl panalungtikan mangrupa Pangurus Cabang

kontrak

Jenis Kontrak
Pakasaban permanén
deadline aplikasi
31 / 05 / 2019

katerangan

Biro
Agénsi manajer Lubumbashi
Vacancies
1
katerangan

SESOMO jasa Sarl ayeuna néangan hiji Pangurus Cabang ngamotivasi sarta mampuh napelkeun tur langsung kabeh karya dilakukeun dina agénsi, sarta pikeun mastikeun kerjasama antara sakabeh wewengkon dina pangawasan Na. Salaku Pangurus Cabang, bakal kantor staf bari ngabina lingkungan usaha positif sarta fungsi alus tina operasi.

tanggung jawab anjeun bakal kaasup koordinasi sarta pembuatan kaputusan pikeun sakabéh aspék operasional kaasup layanan palanggan, SDM, administrasi tur jualan, saluyu jeung tujuan SESOMO jasa Sarl tina manajemen, latihan, asah , ngembangkeun jeung motivasi sadaya karyawan, kitu ogé ngembangkeun sarta rencana bisnis palaksanaan pikeun mastikeun tumuwuhna jeung kasuksésan pausahaan urang.

Unggul dina peran ieu, anjeun kudu demonstrate pangaweruh teleb aturan industri jeung peraturan, ngalaksanakeun profésional sarta kode ketat ngeunaan étika. Di sagigireun gaduh pendekatan praktis, calon idéal urang ogé bakal kalibet dina tumuwuhna kasuksésan bisnis urang ku ngalaksanakeun strategi pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ngaktipkeun parusahaan urang pikeun boga fungsi leres.

tanggung jawab

Evaluate kaayaan pasar lokal tur nangtukeun kasempetan jualan nu aya na poténsi
Identipikasi wewengkon pikeun perbaikan sarta ngajukeun lampah corrective minuhan tantangan tur ngamangpaatkeun kasempetan pertumbuhan
Bagikeun pangaweruh kalawan subsidiaries sejen tur markas on lila éféktif, intelegensi kalapa, kasempetan bisnis jeung pangabutuh
Taat ka standar etika luhur tur turutan sagala aturan / hukum lumaku
Jejaring, guna ngaronjatkeun ayana na reputasi teh cabangna jeung parusahaan
Cicing abreast sahiji pasar kalapa sarta nyadiakeun laporan dina gerakan sarta penetrasi pasar
Ngaronjatkeun kasadaran brand di masarakat
Interaksi rutin jeung konsumén pikeun mastikeun kapuasan maranéhanana sarta meunang eupan balik berharga
Ngatur budgets, allocate dana agénsi tur nyetel gol finansial
Ngamekarkeun ramalan proyék jeung rencana bisnis. Nyadiakeun kunjungan mingguan laporan dijadwalkeun diantara para nasabah arus jeung anyar, sakumaha ogé kauntungan bulanan sasaran ka konsumén ieu.

sarat

pangajaran minimum
SMA
pangalaman diperlukeun
10 Taun
kabangsaan
moal tangtu
basa
Inggris, Perancis
specializations
kaahlian
  • komérsial
  • negosiasi
  • B2B seller
Prerequisites

Syarat, kaahlian jeung kualifikasi

gelar Administrasi dina bisnis atawa widang nu patali atawa pangalaman gawé sarimbag
pangaweruh cukup téhnik manajemén modern, parabot sarta lila-pangalusna
pangalaman Kabuktian dina achieving gol sharing
Hasil berorientasi jeung customer fokus
kaahlian kapamimpinan jeung SDM manajemén
kaahlian layanan palanggan kuat
Basa: Prancis jeung Inggris

bisnis

Nami Dunungan

jasa SESOMO

Ngeunaan parusahaan urang

A parusahaan ngarah dina sektor jasa

Info MORE: https://www.emploiscongo.com/emploi-sesomo-services-directeur-d-agence-lubumbashi