Maroko Force recruits Administratif Asisten Jobs jeung rekrutmen,

Posisi diusulkeun: asisten administrasi jeung rekrutmenUrang recruit di Casablanca, a Asisten Administrasi sarta rekrutmen, Cimanuk 2 Gelar di Manajemén atawa sarimbag kalayan pangalaman dina posisi nu sarupa

misi:

Anjeun bakal boga misi utama:

* Jieun ngawaskeun administrasi di Staf Interim

* Imah Fisika sarta telepon

* Konstitusi sarta ranking tina rékaman individu

* Ngadegna kontrak sarta mantau deadlines maranéhna

Profil ditéang posisi THE: asisten administrasi jeung rekrutmen

  • A tingkat nyugemakeun di Perancis, lisénsi nyetir na kudu ngawasaan Excel & Kecap.
  • Dinamis, Anjeun buka: roh Tim tur kualitas layanan.
  • pangabisa anjeun pikeun berkomunikasi jeung minat nu aset anu bakal ngeceskeun kasuksésan Anjeun dina tim urang.
Kriteria pengumuman posisi THE: asisten administrasi jeung rekrutmen
pagawean :
latihan HR
sektor bisnis :
rekrutmen interim
Jenis Kontrak :
interim
daerah :
Casablanca
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 2
Jumlah posisi (s) : 1

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.ma/offre-emploi-maroc/assistante-administrative-recrutement-4376682