Tawaran proyek: Nexcom konsultan panalungtikan dua (2) Officer (s) ulikan Marketing sarta jajal pamanggih (M / F).

Diajukeun POST: (e) diajar S Marketing (M / F)Urang keur pilari Perwira (s) ulikan Marketing sarta Opinion Polling (M / F).

Anjeunna / manehna jalan dina layanan nu diwangun ku hiji tim ti urang 8, dina tanggung jawab hiji direktur studi na panalungtikan, anjeun dina muatan tina menata studi kuantitatif jeung kualitatif.

misi:

  • Ngiring dina ngembangkeun usulan komérsial pikeun studi;
  • Ngarancang questionnaires ti proposal pangajaran;
  • Organizes palaksanaan survéy darat;
  • Supervises ngolah data;
  • Analisis jeung format hasil
  • Restores hasilna ieu ka konsumén salila presentasi lisan, di handapeun pengawasan Diréktur Studi na Panalungtikan;
  • Aya dina kontak jeung aktivitas konsumén sapanjang studi anjeun bakal di muatan.
Profil ditéang Pikeun pagawean: muatan (e) S Atikan Marketing (M / F)

  • Bac + 3 minimum, latihan maju, anjeun gaduh pangaweruh kuat dina marketing, dagang, sarta dina isu nu patali jeung kapuasan customer;
  • Panasaran (aya) rigorous (se), dikelompokeun (e), ku napsu kuat pikeun isu organisasi, analisis hasil sarta gawe babarengan;
  • Anjeun WAJIB ngawasaan Excel na PowerPoint sarta ngagem minat husus dina téknologi anyar.

Kriteria pengumuman keur posisi: muatan (e) S Atikan Marketing (M / F)
pagawean :
Marketing, komunikasi
sektor bisnis :
Konsultan, auditing, akuntansi
Marketing, komunikasi, media
Kualitas, métode
Jenis Kontrak :
CDI - CDD - leupas
daerah :
Brazzaville - Pointe-Noire
Ville : Brazzaville
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 3
basa diperlukeun :
Français>indung
Jumlah posisi (s) : 2

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/chargees-etudes-marketing-h-f-477202