Tawaran proyek: TETRA tech panalungtikan (on) Diréktur / Kapala Financial Officer (M / F)

Diajukeun posisi: Diréktur / lulugu finansial (M / F)Kami néangan saurang (an) Diréktur / Kapala Financial Officer (M / F) keur kontrak mimiti, dibiayaan ku USAID, konservasi ngaliwatan pemberdayaan ékonomi di Républik Kongo.

Tujuan proyék ieu (nu keur lima taun) nyaéta pikeun merangsang tumuwuhna wewengkon lawanna kalawan tujuan konservasi di Républik Kongo jeung mawa kauntungan langsung kana konservasi wewengkon ditangtayungan sarta komunitas meungkeut di wewengkon ieu.

Sajaba ti éta, kontrak ieu bakal difokuskeun kolaborasi antara rupa-rupa mitra nambahan aksés pasar jeung ka initiate kagiatan sarta kasempetan ékonomi fokus kana tatanén sarta kehutanan, nu mangrupakeun cocog sareng manajemén sustainable sahiji leuweung jeung sumber na.

misi:

  • Tanggung nyadiakeun sarta nganteurkeun kana waktos, sadaya finansial administratif, sumberdaya nu, minuhan, ngayakeun, subcontracting jeung manusa nu dipikabutuh pikeun proyek. The CFO tanggung jawab ka manajemén sistem umum akuntansi jeung kontrol finansial ti kantor proyék jeung ngadegna kadali internal luyu jeung nyukupan sasuai jeung standar akuntansi ditarima sacara umum. pangalaman Buku rusuh mangrupa asset.
Profil ditéang posisi THE: Diréktur / perwira finansial lulugu (M / F)

  • Jajaka / Gelar dina widang nu patali jeung salah sahiji teknis, Master pangalusna;
  • pangalaman padet nu tanggung jawab kapamimpinan teknis pikeun tingkatan beuki luhur dina proyék dibiayaan ku donor jeung pajeulitna sarupa;
  • Pangalaman dina kontrak dibiayaan ku USAID anu pikaresep;
  • Nunjukkeun kaahlian managerial, organisasi sarta drafting;
  • Pangalaman digawé di Républik Kongo;
  • Pangaweruh ngeunaan Microsoft Word, Excel na PowerPoint;
  • paréntah Alus tina Perancis, pangaweruh ngeunaan Inggris mangrupa asset.
Kriteria pengumuman posisi THE: Diréktur / perwira finansial lulugu (M / F)
pagawean :
Manajemén, akuntansi, keuangan
Manajemén, manajemén Umum
sektor bisnis :
kagiatan masarakat
Jenis Kontrak :
panggung
daerah :
Brazzaville
Ville : Brazzaville
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 5 langkung
basa diperlukeun :
anglais>indung
Jumlah posisi (s) : 1

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/directricedirecteur-administratif-financier-h-f-477318