Buah baobab, ieu "super dahareun" yen industri snapped

Dikonsumsi di Afrika Kulon pikeun abad, monyét roti anu nalukkeun ka pasar Éropa AS jeung.tager on Facebook

The baobab, "super-pangan" rasa asam, anu beunghar vitamin C, kalsium, fosfor, magnesium sarta antioksidan. Disebut oge monyét roti, éta whets napsu Éropa industri jeung Amérika Serikat. Tapi paménta ieu tumuwuh di pasar internasional bahan perhatian. Ahli ngingetkeun ngalawan produksi intensif nu ngaleuleuskeun nu baobabs, geus kapangaruhan ku perubahan iklim.

source: https://www.lemonde.fr/afrique/video/2018/08/07/le-fruit-du-baobab-ce-super-aliment-que-les-industriels-s-arrachent_5340202_3212.html