Kaulinan of Thrones usum episode 8 2, 3 4 AND dina basa Perancis

Game of Thrones geus pernah geus jadi deukeut jeung tungtungna. Bari Raja Night nyaéta pikeun mawa turun témbok kalawan naga és-Na, Samwell Tarly na bran Stark sabar await balikna Jon Salju pikeun nganteurkeun anjeunna kaleresan ngeunaan asal-Na.

Hiji nu kiwari urang nelepon Aegon Targaryen - teu Jon Salju - meureun bakal pisan kaganggu ku wahyu ieu di mimiti usum 8 Game of Thrones (Sahanteuna, urang nganggap yen ieu bakal kajadian dina episode kahiji), utamana saprak, dina episode panungtungan ieu usum 7, anjeunna di ranjang sareng Daenerys Targaryen, nu taya lian ti bibi nya. Lamun ieu téh cukup nyieun pemirsa seueul, sarta ieu kudu greatly ganggu Jon ... eh Aegon na Daenerys, éta sia noting yén rugbi ieu antara dua anggota kulawarga anu sarua nyaéta acara rada trivial dina sajarah tina House Targaryen.

https://wvw.torrent9.uno/torrent/69452/game-of-thrones-s08e03-french-hdtv

https://wvw.torrent9.uno/torrent/69279/game-of-thrones-s08e02-french-hdtv