Kamerun: a dealer kokain dina pesawat ti Singa Indomitable.

The ET900 hiber Ethiopian Airlines ti Nigeria kungsi panumpang husus.

Ti Lagos mun Addis Ababa ku stopover di Bandara Internasional Yaoundé Nsimalen, pesawat teu mawa babies seulemnt Singa winners tina bal bisa U-17.

Ilahar traveler éta aya jeung bagasi pikeun leuwih 10 kilogram kokain disumputkeun di wrappers bonbon. Milik hiji Nigerian Kabangsaan panumpang, bagian tina parsél nu geus swallowed ku eta.

Ngagunakeun scanner bandara, pellets kokain nu rested burih dirina anu defecated di kamar mandi bandara. Ieu kudu ngomong yén trafficker miboga terlarang ieu nganteurkeun barang ka customer anu ngantosan di taneuh Cameroonian.

Pikeun ayeuna mah, Lezuo john aya dina leungeun pulisi.

Sumber: HTTPS: //www.camer.be/74522/11: 1 / Kamerun-a-padagang-de-kokain-di-pesawat-of-singa teu bisa kakadalian-cameroon.html