Mercato Chelsea David Luiz nyokot posisi on Sarri

Dina korsi lontar pikeun ahir musim, Maurizio Sarri henteu terang naon anu bakal aya. Teknisi Italia dugi ti Naples dina usum panas kamari, tapi tiasa ngandelkeun dukungan salah saurang pamaénnya.

waktu masa depan na di Chelsea tetep teu pasti diluar usum ayeuna, pernyataan David Luiz bakal masihan sakedik kanyamanan ka Maurizio Sarri. Tilas bek PSG mastikeun yén anjeunna resep ka kaulinan dikelola ku tilas palatih Napoli. " Bola milikna mangrupikeun bagian tina méntalitasna, sakumaha ogé nyiptakeun seueur kasempetan nyetak. Sajauh kuring prihatin, anjeunna ngalakukeun hal anu luar biasa. Ngan nembe, sadayana anu ngawadulkeun yén Chelsea henteu kantos ngagaduhan kadali game sareng ngan ukur serangan kontra. Ayeuna kami gaduh gaduh bal, " cenah dina wawancara sareng langit Olahraga.

David Luiz ngahargaan Sarri

"Kuring nyangka filsafatna anu hebat, anjeunna nyobian urang maén bal anu saé, tapi pikeun ngalakukeun éta, kami peryogi waktos sareng urang sadayana dilakukeun. Kuring resep kaulinan na, abdi resep ka Sarri-bal sabab éta cara mah pikeun ngajelaskeun bal, "tambah anjeunna. Kecap anu kuat anu tiasa ngajantenkeun pamingpin para Blues mikir sateuacan ngaleupaskeun ménéjerna? Henteu aya anu kirang yakin ...

Sumber Artikel: https://www.mercatofootanglais.com/mercato-chelsea-the-message-fort-of-david-luiz-concerning-sarri/