Paris-SG: Mbappé Neymar tur deukeut ka gantung a

Korban saraf nalika tenggelam di akhir Coupe de France, bintang PSG Kylian Mbappé, pikeun panyudingan anu bahaya pikeun lawan, sareng Neymar, pikeun jotosan ka panongton anu ngarobih éta, tingali kasus maranéhanana diulas Kemis ku awak disiplin FFF anu tiasa ngagantungkeun aranjeunna.

Pikeun Mbappé, catetan éta basajan tina segi skala disiplin Féderasi maén Perancis, organisasi payung pikeun Piala. Stiker diputus kaluar dina waktos tambahan pikeun suku dengkul-luhur nya pikeun bek Rennes Damien Da Silva, anu lekasan pertandingan.

Lantungan pinalti nyaéta tilu kaulinan gantung di handapeun Pasal 3, "lepat kotor", "ngalanggar undang-undang kaulinan anu dilakukeun ku saurang pamaén kusabab kasaimbangan sareng / atanapi kaleuwihan komitmenna tiasa nyababkeun dina bahaya integral fisik lawan ”.

Tilu pertandingan, éta parantos aya durasi anu dibereskeun ku juara dunya 20 taun parantos ngalaksanakeun kaadilan dirina ngalawan saurang pamaén Nimes di L1 di awal usum.

Dina total, Mbappé nampilkeun tilu kartu beureum dina catetan disiplin na. Mimiti tanggal ti pertemuan Coupe de la Ligue, dina Januari 2018, parantos nyanghareupan Rennes. Pamuter kedah dibenerkeun dina nasibna Kemis.

- "Henteu mungkin" -

Palatih na Thomas Tuchel mendakan anjeunna ngaleungitkeun kaayaan saatos pertandingan Coupe de France dina dinten Saptu wengi: "Anjeunna ngagaduhan sababaraha masalah otot (dina wengi pertandingan), anjeunna lirén latihan sateuacana sareng lulus tes di Rumah sakit. Meureun éta dina sirahna. Kartu beureum di tungtung sanés anjeunna. "

Teknisi Jerman henteu ngagaduhan kakuatan anu sami pikeun retakan Brasil-Na. "Kuring henteu resep pisan. Ieu teu mungkin pikeun ngalakukeun éta, éta sanés waé teu mungkin, "saur palatih Paris ka pencét Senén, ngarujuk kana jotosan anu diserahkeun ku Neymar ka supporter Rennes anu provokatif.

Di Brazil, koméntar anu parah ogé. "Saolah-olah teu cekap pikeun anjeunna murag sadayana waktos, teu sopan, teu marahmay sareng dangkal, Neymar sieunan dina nganiaya hiji supporter anu ngagoda anjeunna," stigmatized taliti olahraga kolomatis Juca Kfouri kolom poean Folha de Sao Paulo.

Video tina kajadian éta, dicandak tina sababaraha sudut - kalebet ti telepon panempo sorangan - parantos janten viral dina jaringan sosial.

Sagala titip salaku "Ney" naékna bentang Stade de France kanggo kéngingkeun medal tina finalis. "Duh, diajar maen bal, anjeun!" Némbak panongton, anu langsung ngawaler Neymar - tanpa maksakeun kakuatan - kana pameunteu.

- Clemency pikeun Neymar? -

Kanggo mertahankeun pamuter, dina pidéo, kami nguping lalaki anu sual nyebarkeun "Oh Buffon, jester kotor! Aduh Kurzawa jaga leungeun! Duh rasis (ka Marco Verratti)! "

"Naha kuring kalakuan goréng? Sumuhun. Tapi teu aya anu tiasa tetep acuh, "ngakuan N.10 tina Seleçao dina Instagram.

Naha awak disiplin "3F" tiasa hampuh? Brasil parantos murag kana perangkap individu anu hoyong "ngadamel buzz" sareng "hinaan" pamaén nyarios PSG dinten Sabtu wengi.

Upami Neymar ngan ukur kaliru ngeunaan "tingkah laku kaleuleuwihan / salah jalan (...) off match" (seni 4), maka pinalti éta dua pertandingan gantung dina kompetisi Perancis.

Upami badan disiplin ningali "parah menakut / kalakuan ngancam" di luar pertandingan, maka éta nyababkeun genep pertandingan gantung (Pasal 8). Dina peristiwa yén "kalakuan kekerasan / jotosan" dilaksanakeun di luar pertandingan, langkung tilas pamuter Barça ngarobih sapuluh pertandingan gantung (tulisan 13). Keputusan ngeunaan Neymar bisa ditangtayungan.

Dina kasus anu sanés, pikeun ngahina régional Liga Juara UEFA di média sosial, UEFA parantos ngetréskeun tilu pertandingan gantung dina Neymar pikeun C1 salajengna.

Sumber Artikel: https://www.france24.com/en/20190502-paris-sg-suspensions-probables-neymar-mbap