Paris geus acan sunk di Montpellier

MONTPELLIER - PSG 3-2

Oyongo 12e csc, Delort 77e, Camara 83e; Kimpembe 21e csc, Di Maria 56e

93e: Ieu réngsé! A PSG dismal deui balik deui dua gol di lima belas menit di La Mosson. Ieu judul di saddisi dina sajarah pikeun Paris.

92e: Kentang Oh Dagba! Anjeunna bade mendakan lampu ahli lampu tanpa lampu parade badag di Lecomte!

91e: Terus terang, skenario ieu sangar bisa diprediksi. Paris mayar bayaran na saratus.

89e: Kang naon waé PSG ieu ... Satengah pamaén anu badé di atah, sahenteuna.

87e: Sareng Camara anu abadi anu masih ditandaan! Pamuter anu mana <3

85e: Naon anu puter sakaligus, naon karuksakan သင်္ဘော bumi ...

83e: PSG§ luar biasa !!!!! Paredes leungiteun balna waé di daérah, Camara mangpaatkeun sareng nampilkeun sabab Buffon henteu daék neuleuman balna. 3-2 pikeun Montpellier

82e: Nyalametkeun Paredes! Dasarna éta kapala Camara, henteu?

80e: PSG sagemblengna disunitna éta pikasieuneun, kami seueur tina 3-2 kanggo Montpellier.

77e: TISAL OF DELORT !!!! Pertahanan hawa total PSG, dina dua lolos ti Lecomte ka Delort via Mollet, Buffon aya gunana, henteu langkung ti Kimpembe. Unbelievable.

74e: Paris diputerkeun counterparts na bari aya situasi anu saé nyata pikeun maéhan pertandingan. Kami cicing 2-1.

71e: Dél Delort sosis! Kumaha cara anjeunna nempatkeun éta di dinya?

69e: Getih getih getih MENDES naon nyalametkeun !!!! Draxler ngungkabkeun kiper manehna ngeureunkeunana ka handap sareng Pedro Mendes kaluar bola sababaraha inci (berkat téknologi garis gawang)

67e: Di Maria mulih deui sareng Kimpembe ngadamel kahadéan alus. Dua warta badag pikeun PSG.

65e: Di Maria sigana parantos disegelkeun dina carita ieu, anjeunna henteu gugah.

62e: wow nu ngutruk Di Maria ngalawan ... Anjeunna ngéléhkeun balna dina jalan tapi anjeunna angkat ka 800 dina waktosna.

60e: Tujuanana tina PSG§ !!! Di Maria mulih bal ku mujijat anu katuhu di handapeun Lecomte, ngaleungitkeun gagalna roulette ku jalan saeutik sareng ngalorong ka handap!

57e: Caviar Neymar kanggo Draxler ... Goréng teuing kasohor ku Jérman

55e: Wéb dada-volley Papapa Mollet. Gampang kanggo Buffon tapi sikep murni.

53e: Kardus pikeun Shkiri anu mutuskeun yén hukumna anjeunna.

51e: Good kénca Neymar sareng mudal tapi taya sahijieun di pusat. Neymar parantos parantos balik ka tingkat anu sanés dina jangka pondok.

48e: Naon urang ngalakukeun ka Allah anu saé pikeun pantas komentar Pierre Ménès?

46e: Hayu, hayu urang balik deui ka Mosson. Panasaran terang naon anu sanggup lampah Kimpembe tiasa dianggo dina menit 45 sésana.

Satengah waktos di La Mosson. PSG ngalakonan kacida alusna ku draw ieu. Pamaén Tuchel anu didadangkeun dina papacangan, sareng éta tiasa ngadamel 3-1 tanpa ngabantah. Yén éta tungtung ieu usum ieu pikeun Parisians

43e: OH gagalna DELORT !!!! Dilayanan dina baki caviar padet ku sobat-Na Leborde. Anjeunna gaduh seueur waktos ngadalikeun tapi anjeunna resep ka nyobaan tatah anu mana anu jadi spin. Goalta tujuan siap

41e: Buffon tinju dina batur sapédah, kami sumping csc dina csc anyar. Sejen sieun pikeun Paris.

39e: Perhatosan bahaya gedé dina wick Gigi kalawan tajongan bébas anu dipokalkeun ku Suarez di wates beungeut cai. Ngelingan yén PSG nyokot 99% tina gol na dina CPA dina momen ieu.

36e: Rama Di Maria nyaéta sedih ayeuna. Suku kénca na nyarupaan Clinton Njie

34e: Kedah pencét sateuacan Choupo. Anjeunna aya dina tungtung move saé anu dimimitian ku Draxler tapi saatos dintenna 4 pencét. Ieu méh WE ku waktos anjeunna angkatan.

30e: Paris nyandak kaldu monumental saatos a presnel kanvas anyar. Delort hurung dua kali Italia anu ngarep kaluar parade masterful 2e.

28e: The konéng pikeun Presnel anu hirup hiji apocalyptic munggaran satengah jam. Gambaran ningali film Hollywood dumasar kana lomba manusa anu teu pikasieuneun saméméh panon urang.

24e: Labord kedah misah. Anjeunna henteu percanten ka pusat ham ieu mollet. Sateuacanna, Alves naék ka lapang sapertos dina jaman Catalan éndah na tapi mesin na parantos lepas ka pamungkas Angelito.

21e: DELOOOOOOOORT !!!! Sora kawas Robinson dina genep méter Paris. eta nyimpang na balik Kimbempé, anu ngaku tajongan bébas, nyimpang nya dina gol nya. Muhun, mimiti cocok video banyol.

19eDuel boeings di luhur altituuuuuuuuuude antara Maestro sareng Suarez. Defta bek Perancis anu dititah. Tajongan bébas alus pikeun La Paillade.

16e: Tanpa henteu miharepkeun nyusahkeunkeun kuring, Paredes mangrupa kalemahan anu abyssal. Anjeunna masihan bal deui ngalawan Laborde dina lolos sederhana. Paris penembiri dina penampilan tapi urang ngarasa rapuh ...

12e: Oyon naon anu anjeun lakukeun ???? Autogalist bencana ka Herault bek dina pusat Bernat. Taya sahijieun tukangeun manehna sareng anjeunna netepkeun suku teu kaharti.

11e: Neymar tiasa mikiran naon anjeunna hoyong Parisians muda tapi kuring pribadi manggihan yén Dagba saurang pamaén anu hébat L1, anu bakal seueur tempat dina seueur klub.

8e: Paredes parantos gagal pikeun ngagancangkeun lajeng anjeunna inget yén saleresna maén bal nalika leumpang éta alus teuing. Tukangeun shot na mana waé nyabak.

5e: Anjeunna mulih Argentina. A shot di sisi, anjeunna kedah cageur. Kuring resep sumanget umum kalayan unggal warhead on Laborde atanapi Delort.

3e: Ahahah Montpelliérains nempatkeun otak dina sadaya sisi urang parantos éléh Di Maria. The Argentinian parantos luput kasempetan anu ageung dina pass emas Draxler.

1e: INI Bagean III!

Sumber: https://www.20minutes.fr/sport/2507887-20190430-montpellier-psg-direct-paris-digere-finale-perduecavani-mbappe?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sport