Kamerun: Dominique Bilde ngalawan gangguan dina urusan internal nagara

dina paripurna parlemen ÉropaThe MEP Perancis Dominique Bilde maréntah dina kaayaan Cameroonian. Éta fundamentally ngalawan gangguan tina gaya éksternal dina urusan internal tina Kamerun.

Ieu mangrupa MP anu teu tingali hal kawas loba personalities Éropa lianna. Dominique Bilde nyaeta fundamentally ngalawan gangguan tina gaya Éropa dina urusan internal tina Kamerun. Diomongkeun ka parlemen Éropa, anjeunna digambarkeun tanpa stonewalling a Kamerun anu perlu dirojong di struggles poean ngalawan Boko Haram. Manehna dibayar "upeti" ka pasukan pakarang Cameroonian ogé sipil geus komitmen hiji perjuangan gurat batu ngalawan kaom Islamist. pikeun Bilde "Ieu sanajan kaayaan internal susah nu geus lila hosted rébuan pangungsi kabur ka barbarism Nigerian Islamist".

Terus ku arguing yén "Dissension antara Anglophones na Francophones di Kamerun anu di handapeun pangaruh jero antagonisms-bunga dipikaharti ogé". Manehna understands yén deposit minyak nu tempatna kaluar basisir Inggris pasang aksi euweuh masalah. Tapi ngeusi pausahaan pikeun manajemén maranéhanana yén mangrupakeun hiji stake confessed. Hal sejenna percaya, nya dina reformasi ngagagas ku pamaréntah Biya. Nu reformasi ganggu sababaraha. kituna deui Ujang peers ngarojong hiji Kamerun dina konstruksi tanpa bias jeung utamana tanpa condescension.

Sumber: HTTPS: //beninwebtv.com/2019/04/cameroun-dominique-bilde-contre-lingerence-dans-les-affaires-internes-du-pays-video/