Basisir Gading: Guillaume Soro ngajantenkeun wahyu anyar

Guillaume Soro pernah ditungtungan make wahyu ngareureuwas saprak ninggalkeun sirah tina Majelis Nasional di Basisir Gading. waktos Ieu éta kaayaan tina pupusna Sam Bockarie, a duitan Sierra Leonean, éta balik urut pamimpin rebel.

Ivorian sedih ngelingan krisis nu pencét nagara dina 2002 na 2011. Naon maranéhna ogé apal, éta hiji duitan tangtu "Datang ti Sierra Leone, nu hina landian Sam Bockarie Reungit geus dijieun kira anjeunna di Basisir barat Gading ''. Numutkeun hiji panginget sahiji pisan média informed ngeunaan 7 Afrika, "Ancur sakabéh désa, amputees leungeun maranéhanana (leungeun baju panjang atanapi leungeun baju pondok), ibu hamil ripped kabuka ... misalna éta mérek dagang tina katurunan, urut pendamping ieu maquis of Charles Mekarwangi. Anjeunna ogé dituduh killing Felix Doh (N'Dri Saint Clair vital), sirah MPIGO nyandak kadali Jabar ".

Sumber: https://beninwebtv.com/2019/05/cote-divoire-guillaume-soro-fait-de-nouvelles-revelations/