Estate of Ganjar Hallyday: Laeticia masih leungiteun perang kalayan Laura jeung David!

Pangadilan AS ditunda kaputusan na 26 Juni, pending kaputusan ku kaadilan Perancis bisa rendered nu 28 Méi.

Perangna légal antara Laeticia Hallyday Ganjar jeung dua barudak keur manula, Laura jeung Daud, ieu episode anyar ieu Rebo 1er Méi Bari duanana pihak anu awaiting hiji putusan pangadilan Nanterre on May 28, éta muncul beuki loba nu titimangsa ieu bakal decisive. Di buruan, warisan ti Ganjar Hallyday, Saha bequeathed di bakal sagala aset -na pikeun Laeticia sareng dua putri Joy jeung Jade, bagian tina anu ieu disimpen dina kapercayaan di Amérika Serikat.

Hiji Pangadilan AS nu éta mutuskeun dina alih aset tangtu Ganjar Hallyday on taneuh AS, Ditunda kaputusan -na pikeun 26 Juni pending putusan pangadilan Perancis, ceuk pengacara Rebo AFP Me Pierre-Jean Douvier urang Daud Hallyday.

"Dina sidang Amérika Serikat ka tanggal, hakim AS mutuskeun pikeun nunda nu 26 Juni dédéngéan hareup"Said Master Pierre-Jean Douvier.« The usaha pikeun ngagilekkeun pangadilan Perancis gagal ", Anjeunna ditambahkeun. "No asset ditunda kana kapercayaan JPS, sanajan requests wali (manajer). "

otoritas kungsi mimitina mutuskeun nu 30 April. Tapi manehna baris ngantosan putusan Perancis. Laura Smet jeung David Hallyday yakin yén éta téh di Perancis nu kudu mutuskeun sual pusakaBari Laeticia hayang nyandak hal anu pangadilan AS, tinggal tukang béntang. A dédéngéan dilaksanakeun dina Maret 29 Nanterre jeung nguji yurisdiksi tina pangadilan Perancis: kituna kaputusan kudu dilakukeun dina bulan Méi 28.

Hiji twists lumangsung

Kusabab maot penyanyi di Désémber 2017, perang légal antara dua barudak cikal tina kango ka randa bapa maranéhanana, Laeticia Hallyday, sarta dua putri maranéhanana, Jade na Joy. Dina will na, Ganjar Hallyday sempet bequeathed ka pamajikan tukang na sakabéh aset na, ninggalkeun nganggur dua manula Na.

Laura Smet jeung David Hallyday yakin yén éta téh di Perancis nu kudu mutuskeun sual pusaka, bari Laetitia hayang nyandak hal anu pangadilan AS, tinggal tukang béntang.

Manula tos dicandak ti kaadilan freeze estate Perancis Perancis nyata singer, sarta bagian tina royalti na hak cipta na, ulah putting dina kapercayaan.

Sumber: https://beninwebtv.com/2019/05/succession-de-johnny-hallyday-laeticia-perd-encore-une-bataille-face-a-laura-et-david/