Di dieu 10 hal anu pasangan kedah ngalakukeun sahenteuna sakali - Kaséhatan PLUS MAG

Di dieu 10 hal anu pasangan kedah ngalakukeun sahenteuna sakali

A sababaraha senang hiji nu teu tilelep kana boredom na rutin. Tangtu bae, moments krisis anu dilawan tapi nalika duanana mitra nyaho kumaha carana nungkulan nu disagreements, maranéhna kaluar teuing kuat. Tapi éta jalma smartest nyaho ngenalkeun sababaraha ritual dina kabiasaan hirup maranéhna pikeun mawa leuwih harmoni tapi ogé leuwih senang.

Aya henteu Rahasia lantaran pikeun hirup nikah sukses, urang kedah ngenalkeun hal anyar pernah diusahakeun saméméh mawa novelty tapi ogé sababaraha privasi pikeun sudut béda.

Di dieu hal 10 yén pasangan pasti kudu ngawengku di kahirupan sapopoé maranéhna.

Manjangkeun mun tiap urut

Perlu dipikanyaho yén urut brings penyembuhan na wellness. Éta sikep penting pikeun ngasupkeun kana nikah nya sakumaha eta teu ngan ngurangan tekenan poé tapi ogé mantuan pikeun janten asset berharga tina seduction. A urut, sanajan menit 5 bisa nyadiakeun rojongan psikologi, janten bukti cinta jeung naha henteu draft anu bakal rekindle cinta anjeun kelamin.

masak babarengan

aktivitas ieu lamun dibagikeun, mertahankeun hiji moment intim di sababaraha, tapi ogé fun bisa nyieun hiji rapprochement tapi teu wungkul. Masak babarengan di imah ogé ngaheéat duit jeung utamana dahar hadé. Ku kituna naha henteu!

Nyieun cinta di pancuran

bogoh pancuran mangrupa pangalaman anu unggal sababaraha kedah ngalaman. Sababaraha bisa resep jeung nu lianna mah henteu. Tapi ulah aranjeunna moal disebutkeun kudu nyobaan saméméh ditilik. Anu weruh, meureun eta bakal pangalaman hirup anjeun.

Nyieun cinta dina tempat umum

Nyieun cinta dina tempat umum tiasa seru jeung keur wijaksana jeung kirang Dongeng, ieu bisa jadi hiji kalakuan madness. Tapi lamun kudu mawa bungbu saeutik kana kahirupan cinta anjeun, sia ketukan pangalaman tapi écés kalawan caution.

És skating babarengan

Upami anjeun teu acan diusahakeun eta acan, nyaho yén skating babarengan tiasa pisan layeut jeung mawa maneh deui, iwal mun nyaho sapatu nu bisa nganonaktipkeun kaluar.

Preliminaries sarta kadaharan

Paké dahareun kayaning strawberries atanapi dikocok krim salila foreplay tiasa pisan seru, jadi naha henteu! Ieu teu ngolesan sakabéh awakna pangan ieu tapi make eta dina cara pisan halus ka exalt panca indra.

Lalajo pilem babarengan

Ieu mungkin sigana rutin tapi kanyataanana, ieu cara babagi jurus husus. Contona, upami anjeun milih kabeh pilem, Anjeun tiasa kalibet dina momen pikaresepeun.

Buka pantai babarengan

Ngamangpaatkeun kasempetan pangheulana buka basisir dua jeung lamun teu cicing deukeut pantai a, rencanana hiji pantai lalampahan ngarasakeun mangpaat laut. The panonpoé, cai laut jeung walks dina keusik baseuh utamana dina mangsa Panonpoé Tilelep, anu sakabeh enggon pikeun hirup nikah senang.

Strolling di alam

Mun anjeun teu fans badag laut, aya alam walks, boh dina leumpang atawa ku sapédah. Jeung naha henteu, pikeun leuwih pikagumbiraeun na petualangan, nyetél tenda sarta méakkeun peuting di leuweung. The eksplorasi alam anjeun moal ukur ngadeukeutan tapi ogé laksana. Anjeun bakal ngurus ogé awak anjeun sarta kaséhatan anjeun, sakabéh.

Leumpang raket

A sababaraha anu mikanyaah sarta cherishes kudu aya gangguan leumpang raket dina mangsa keur leumpang di jalan, ngadatangan monumen atawa leumpang di hiji taman. Ieu kabiasaan yen unggal sababaraha kudu boga lantaran gesture ieu mendemonstrasikan cinta tur dipercanten eta duanana mitra ngarasa keur saling jeung aranjeunna anu sababaraha hiji sampurna senang.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE