Kacilakaan tina hiji SSJ Aeroflot di Moscow sahenteuna 41 maot (video)

Un Superjet 100 pausahaan kapal udara Aeroflotngajalankeun badarat darurat à Moscou peupeus kana seuneu, ngabalukarkeun pupusna sahenteuna 41 78 sahiji jalma di dewan.

The SSJ100-95 sahiji parusahaan nasional Rusia ngajalankeun hiber SU1492 nyandak off 4 Méi 2019 tina Moscow-Sheremetyevo mun bandara MurmanskTapi gancang ménta sangkan hiji badarat darurat di titik awal sanggeus tétéla ngalaman outage kakuatan. The video tina kacilakaan mucunghul pikeun nuduhkeun single-Barisan mumbul sanggeus éta hit kahiji, teras badarat gear runtuhna sarta tétéla dying tanghi, mesin muntab-muntab. Unit nu tungtungna sumping ka beristirahat sanggeus amprok lila, sababaraha panumpang escaping ngaliwatan slides sateuacan na patugas pemadam kebakaran pamustunganana nempatkeun kaluar seuneu sanggeus 45 menit.

A assessment munggaran dilaporkeun jalma 41 ditelasan dina kacilakaan di panumpang 73 jeung lima anggota awak on dewan, salah sahiji tilu PNC Aeroflot tétéla diantara korban. maskapai nu ceuk salamet geus diungsikeun 55 detik ku awak a " sanggeus rengse sagalana mungkin mun ngahemat panumpang "The kaptén Denis Evdokimov mahluk" panungtungan kaluar pesawat ". The 33 salamet panumpang kabeh ngagem ngaran Rusia nurutkeun daptar diterbitkeun ku Aeroflot malem Minggu, kaasup lima dirawat.

Pesen marabahaya dikirimkeun ku pilots bakal nuturkeun hiji kakuatan outage dipicu ku rumor mimiti hiji jurus kilat lila sanggeus takeoff. Éta tebih teuing mimiti pikeun ngajelaskeun karasa dampak SSJ100.

a panalungtikan kriminal pikeun "palanggaran aturan kaamanan" geus dibuka nurutkeun hiji pernyataan ti Komite Investigative Rusia, jawab nalungtik kacilakaan hawa. Aeroflot geuwat ngadegkeun hiji ngabahayakeun dipimpin ku CEO Vitaly Saveliev. Baraya korban bakal graciously diangkut ka Moskwa, manéhna ngomong. Sapuluh rotations anu dibolaykeun kamari jeung genep dina Senén isuk, loba penerbangan sejenna keur nyangsang ku parusahaan Rusia.

The SSJ100-95, 95135 MSN89098 didaptarkeun RA-geus dijieun na hiber munggaran di 2017 June ; pangropéa panganyarna na geus dipigawé mimiti April, jeung Minggu kacilakaan dituturkeun tilu penerbangan tanpa masalah dina poé.

The Superjet anu aub dina opat kacilakaan ka tanggal ngan hiji fana, hiber démo di Indonésia anu geus maot dina Méi 45 2012; panalungtikan tadi attributed nu kacilakaan ka kasalahan manusa.