Naha waktu iftar salila Ramadan ieu ngarobah?

Satengah jam nya naon misahkeun waktos iftar pangheulana nu di tukang bisa dilaksanakeun dina mimiti Juni, di tungtung Ramadan. Tapi kumaha ieu? alesan nu geus basajan, iftar lumangsung nalika panonpoe susunan. Kiwari dina waktu éta tina sataun di Perancis, nu dinten tumuwuh. Otomatis, waktu iftar, waktos di mana Muslim megatkeun gancang maranéhanana salila bulan Ramadan, anu bergeser sababaraha menit saminggu