dilarang Ramadan

Salila poé Ramadan, teu dahar atawa inuman .. tapi teu ukur

Le Figaro, maati kabbal, Arab Dunya Institute, dipedar taun ka tukang nu salian puasa, mangka dilarang pikeun muslim taat kana "ngahina saha, nepi ka boga kabiasaan sabalikna mun akhlaq umum jeung ngalaporkeun pasangan "salila bulan Ramadan. Jeung nunjukkeun séjén dilarang "roko, permén karét". "Kami teu kedah indulge dina menari atanapi musik dina ruang publik atawa di mobil. Musik kacau tibatan solat, muji Allah, "manehna ditambahkeun.

Sumber: https://www.linternaute.com/actualite/societe/1380387-ramadan-2019-le-jeune-debute-ce-lundi-les-heures-des-prieres-fixees/