Ramadan: kalawan nu megatkeun gancang na?

gizi Naon nyarankeun pikeun megatkeun gancang

Kumaha tiasa jalma anu nitenan Ramadan dahar pangalusna sanggeus buka puasa? hiji artikel Perancis Soir ngécéskeun yén dahar ogé dina mangsa ieu, aya sababaraha tungtunan nuturkeun. Contona éta sasaena ulah loba teuing dahar gula, nu bisa ngabalukarkeun cravings beurang. Ogé, ulah pangan tinggi-lemak, kacida olahan atawa kimia: Salila poé, awak kudu nyerna sarta ngaleungitkeun faktor ieu, nu bisa ngabalukarkeun nu kacapean tambahan salila periode puasa.

Sumber: https://www.linternaute.com/actualite/societe/1380387-ramadan-2019-le-jeune-debute-ce-lundi-les-heures-des-prieres-fixees/