Britania Ageung: lalaki anu dibuka Channel Torowongan mangrupa pro-Brexit

Graham Fagg éta hiji anu dibor potongan pamungkas batu pikeun nyambungkeun Inggris kana sésana Éropa. Éta kiwari mangrupa supporter ti Brexit

The 1er Désémber 1990 Graham Fagg na Philippe Cozette munggaran disilihtukeurkeun sasalaman hiji sanggeus sanggeus nojos potongan panungtungan tina batu Eurotunnel.
The 1er Désémber 1990 Graham Fagg na Philippe Cozette exchanging a sasalaman heula sanggeus piercing potongan panungtungan tina batu Eurotunnel.