Brazil: awéwé babak ngahormatan dina acara erotis di Rio

Sexy Fair di Rio de Janeiro adil erotis panggedéna di Amérika Latin, diayakeun Jumaah wengi lain kontes kageulisan kawas batur: "Deusa tambah-ukuran" ( "Dewi tambah ukuran"), pikeun némbongkeun sakumaha obesitas tiasa rhyme kalawan sensuality.

"Kontes Ieu masihan kuring bakal narima kuring, mun hirup," manehna ngawartoskeun AFP Thayanne Oliveira, 19 taun 29 a rival, anu miboga depresi sarta kahariwang serangan saprak manehna geus kahontal ku kasakit Hodgkin urang (kanker sahiji bentuk sistim limfatik) dina rumaja.

Dina mimbar, anu awéwé hideung ngora jeung braids ipis nu turun gracefully leuwih taktak nya geus radian di swimsuit hideung nu nembongkeun kaluar ngagambarkeun kurva voluptuous nya.

Unggal saingan ageman sajumlah leutik pasted on luhureun pingping jeung scrolls nari cara sensual, ka cheers of panongton captivated.

Éta ogé nyerbu dina pakéan beige kalawan sequins dibeulah ka cangkeng.

Dina ahir parade, hiji lalaki dilaksanakeun tumbles seuneu ku extinguisher seuneu pikeun "nempatkeun kaluar seuneu."

Teh Tien Juara badag, a pirang jeung panon biru, meunangkeun hadiah tina reais 3.000 (ngeunaan euro 380) jeung sési a foto sensual ku fotografer renowned.

Ngan diganjar hideung Thayanne, manéhna mangrupa eusi jeung tempat katilu sarta hadiah tina reais 1.000, tapi meunangna nya nguap.

"Ayeuna kuring rék ngembangkeun sorangan dina kahirupan pribadi kuring, tapi ogé minangka modél, ieu téh ngimpi abdi. Kuring ngadéngé kitu sababaraha kali: + Anjeun jadi geulis, tapi naha anjeun teu tumuwuh thinner + Ieu hurts, "manéhna nyebutkeun ?.

"Aya loba taboos di lingkungan érotis. Wanoja curvy teu ngarasa nyaman di jenis ieu atmosfir, aranjeunna ngira yén jenis kamar, ieu ngan pikeun awak sculptural awéwé, "nyebutkeun Francilene Perez, organizer tina kontes" Deusa tambah-ukuran ".

"Kuring boga merek lingerie seksi tur kuring gawe di sebaran artikel di warung kelamin na Kuring kungsi kungsi katempo awéwé curvy dina nempokeun érotis. Kuring dikaitkeun kana organizer Fair Sexy sarta aranjeunna dipikacinta ide, "manehna nambihan.

Pikeun Francilene Perez, ide anu teu "glorifying obesitas," di nagara mana 53% tina jalma anu kaleuwihan beurat, nurutkeun laporan ti Departemen Kaséhatan ti bulan panungtungan. "Tapi lamun awéwé anu geus kaleuwihan beurat, sanajan manehna hayang leungit beurat, dina Samentara éta, éta kudu bisa jadi seksi, sensual," ceuk manehna.

Sumber: https://www.france24.com/fr/20190504-bresil-femmes-rondes-a-lhonneur-salon-erotique-a-rio