Peryogi pikeun konsumén konsultan (M / F)

Bank industri

Kontrak Tipe: lianna

pedaran:

Anjeun boga sumanget tim? Anjeun tiasa ngajual na boga fakultas adaptasi? Anjeun sampurna bilingual?
gaganti neangan parusahaan jasa pikeun kaperluan anak Advisors asuransi. misi anjeun bakal nawarkeun produk asuransi keur korporasi.
Profil ditéang muda + 3 mim
Fitur: CV + surat panutup

nelpon 699847308 Pikeun wincik tawaran

Mangga babagi