Iran: Paris cenah ieu "prihatin" ngeunaan announcements Teheran sarta nyaéta panggero pikeun nyegah "escalation"

Iran bakal eureun nerapkeun "sababaraha" tina commitments na handapeun perjanjian dina 2015 nuklir Iran menyimpulkan. Hiji kaputusan dicokot dina respon kana terminasi sapihak tina perjangjian ieu sataun ka tukang ku Amérika Serikat jeung reintroduction tina sangsi AS.

sumber: https://www.bfmtv.com/politique/nucleaire-iranien-paris-preoccupe-par-les-annonces-de-teheran-et-appelle-a-eviter-toute-escalade-1687804.html