Proyék tawarkeun: léngkah pilarian manajemén 50 Advisors / eras komérsial / nu (M / F).

Diajukeun posisi: COUNCILORS / ERAS komérsial / THE (M / F)Urang keur pilari lima puluh (50) Advisors / eras komérsial / nu (H / F).

misi:

  • Ngalaksanakeun sagala tugas patali posisi.
Profil ditéang Pikeun pagawean: COUNCILORS / ERAS komérsial / THE (M / F)

  • PEBC;
  • pangalaman debutante.
Kriteria pengumuman posisi THE: COUNCILORS / ERAS komérsial / THE (M / F)
pagawean :
diobral komérsial
Marketing, komunikasi
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
rekrutmen interim
Angkutan, logistik, layanan pos
Jenis Kontrak :
CSD
daerah :
Pointe-Noire
Ville : Pointe-Noire
pangalaman Level :
Murid, lulusan
pendidikan :
Kualifikasi saméméh baki
Jumlah posisi (s) : 50

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/conseillerseres-commerciauxles-hf-479990