Proyék: UNTECHS Recruits (e) Asisten (e) Direktorat (M / F).

Diajukeun posisi: asssistant (e) arah (H / F)Kami recruiting a (an) Asisten (e) Direktorat (M / F).

misi:

  • Relieves tugas punjul sekundér na;
  • Organizes jadwal tina punjul na;
  • Narima konsumén perusahaan;
  • Monitor jeung perlakuan rupa hurup jeung susuratan;
  • Ngalaksanakeun tugas administrasi lianna.
Profil ditéang Pikeun pagawean: asssistant (e) manajemén (M / F)Kualifikasi ngawengku:

  • Kadali komputer sarta media komunikasi;
  • Rasa organisasi jeung disiplin;
  • Alus ekspresi lisan jeung tulisan;
  • Dengekeun kaahlian;
  • Ngatur stres.
Kriteria pengumuman keur posisi: asssistant (e) manajemén (M / F)
pagawean :
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
Sebaran, jualan, borongan
Jenis Kontrak :
panggung
daerah :
Pointe-Noire
Ville : Pointe-Noire
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 3
basa diperlukeun :
anglais>tingkat alus
Français>tingkat alus
Jumlah posisi (s) : 1

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/asssistante-direction-h-f-479547