Mark Zuckerberg, boss Facebook urang, nohonan Emmanuel Macron

CEO Facebook, Mark Zuckerberg, anu nampa ku agan Macron Jumaah 10 Méi di Elysee Istana ngabahas angger bahan hate online. rapat kedah konfirmasi konvergénsi pintonan antara dua lalaki. The 30 Maret Zuckerberg masarakat awam disebutna on pamaréntah maén a " peran anu leuwih aktip "Ka ngatur Internet na tepat, Perancis hayang ngenalkeun panerapan anyar dina tingkat Perancis tapi ogé Éropa.

Ieu kadua kalina dina sataun anu Mark Zuckerberg ieu ditampi ku agan Macron. Sanggeus pasamoan heula, Facebook geus sapuk pikeun muka lawang na ka misi pajabat Perancis pikeun hadé ngartos kumaha platform nu nempo na dihapus eusi dipasang ku pamaké. Datangna kapala Facebook bakal hiji kasempetan pikeun nyandak stock tina pangalaman éta.

Nurutkeun kana Elysee, anu conclusions sahiji misi malah bisa mere ilham anggota déwan, sabab Perancis intends lila pikeun ngadopsi peraturan anyar. Dina sababaraha hal, bil dina eusi mikacua. téks nu bakal merlukeun jaringan sosial ngaleupaskeun atanapi meungpeuk eusi ilegal dina jam 24 atawa nyanghareupan rupa a. The Perancis bisa ningali dirina jadi ges-de-lance Perda Internet sacara internasional. Nagara hayang nyorong ngaliwatan G7 Biarritz di telat Agustus hiji piagam dina hate online.

Saméméhna, executives sarta usaha digital bos moal papanggih minggu hareup di Paris dina gempungan 2e edisi perdana Tech Pikeun Good. Sarta Emmanuel Macron Jacinda AdernPerdana Mentri Selandia Anyar bakal ngajalankeun panggero Christchurch. Hiji perjangjian diperkirakeun ningkatkeun gelut ngalawan teroris jeung eusi extremist telenges di internet.

A virulent forum ko-pangadeg Facebook dina New York Times

Ti nu susuratan urang di San FransiscoEric Salve

Dina 2004 dina dorms Harvard, Chris Hughes diadegkeun Facebook jeung Mark Zuckerberg. Lima belas taun sanggeusna, keur disada alarm dina rostrum lila di New York Times. Chris Hughes, anu dijual biasa na pausahaan di 2012 ka satengah milyar, nyaéta panggero dina otoritas AS pikeun misahkeun naon anjeunna nyaéta panggero Leviathan kana, aplikasi Instagram na WhatsApp ditebus 2012 na 2014. tilu platform ieu dipaké ku milyaran jalma nu dikawasa ku hiji jalma, manéhna nyebutkeun, anu bisa mutuskeun yén palanggan tingali. A monopoli bahaya dina pintonan-Na pikeun ékonomi jeung démokrasi, sabab Mark Zuckerberg wrote sobat heubeul na " berkurban kaamanan di ni'mat klik di ".

Chris Hughes nyebutkeun manéhna nempo Zuckerberg home panungtungan, ngan méméh skandal anu Cambridge Analityca. " Tandaan masih baé kuring terang procrastinant tinimbang revising ujian na, saré dina hiji kasur heubeul Harvard, anu murag asih jeung pamajikan ka hareup na dina antrian ka jamban di pihak murid di pondok éta manusa " cenah " tapi ieu persis manusa na ngajadikeun kakuatan masalah kaluar kontrol ". acan " pangaruhnaNyebutkeun Chris Hughes, est gede ti nu ti saha di pamaréntah ". " pamaréntah ieu kedah nyandak muatan Tandaan, Nyerat pangadeg Facebook, sarta ngabongkar eta dina waktu anu singget ".

forum ieu utamana tampi ku Elizabeth Warren, Salah sahiji calon Démokratik pikeun Presiden.

Sumber: http://www.rfi.fr/france/20190510-france-etats-unis-facebook-reseaux-sociaux-zuckerberg-macron