Tugas JAWAB UNTUK RUMAH, BOYS ATAWA KAMPUNG WANITA

216

Tchatcha hotél

pedaran:

Tchatcha panalungtikan hotél pikeun kaperluan jasa na, anu hotél pikeun posisi:
Klip Lantai (Awéwé atanapi Budak)
Anu terakhir kedah ngagaduhan penguasaan anu sampurna pikeun téknik pangropéa sareng beberesih bodas tina kamar hotél luyu sareng standar anu diperyogikeun. Anjeunna kedah ogé ngagaduhan gelar master atanapi pangaweruh dasar dina ruangan kamar, khususna pikeun ngumbah mesin sareng nyélingkeun kotor upami perlu.
Kadé dicatet yén baé dina posisi ieu bakal dianggo poe 7h30 boga 17h30 ku poé libur salila saminggu. Sanajan kitu, jadwal nu fléksibel jeung kamampuhan pikeun mungkas saméméhna, gumantung kana pagawéan dipigawé.
Kumaha Larapkeun:
Boga latihan profésional di silaturahmi atanapi pangalaman profésional di sektor, bakal asset utama.
Constitution of file;
Hurup motivational ka Diréktur
CV
lokasi peta
CNI photocopy
Photocopy sahiji gelar panganyarna
Photocopy of sertipikat latihan atawa pagawean sertipikat dz disebutkeun dina neruskeun ka.
Punten kirimkeun file lengkep ka alamat fisik hotel TCHATCHA (Yaoundé, Cefta-Ekounou, Carrefour Amadou) atanapi ku email (tchatchahotel@gmail.com).

** Admissibility waktu: July 30 2019 **

Komentar anu ditutup.