Proyék nawiskeun Pikeun Clerk tingkat budak atawa awéwé chamber

Tchatcha hotél

pedaran:

Tchatcha panalungtikan hotél pikeun kaperluan jasa na, anu hotél pikeun posisi:
Clerk tina lanté (Girl atanapi Cenah)
Kiwari dimungkinkeun kudu boga paréntah sampurna pangropéa teknis na beberesih geus kamar hotél celon bodas standar nu diperlukeun. Anjeunna atanapi manehna ogé bakal boga Masters atawa pangaweruh dasar laundry, kaasup mesin cuci jeung ironing linen kotor lamun perlu.
Kadé dicatet yén baé dina posisi ieu bakal dianggo poe 7h30 boga 17h30 ku poé libur salila saminggu. Sanajan kitu, jadwal nu fléksibel jeung kamampuhan pikeun mungkas saméméhna, gumantung kana pagawéan dipigawé.
Kumaha Larapkeun:
Boga latihan profésional di silaturahmi atanapi pangalaman profésional di sektor, bakal asset utama.
Constitution of file;
Hurup motivational ka Diréktur
CV
lokasi peta
CNI photocopy
Photocopy sahiji gelar panganyarna
Photocopy of sertipikat latihan atawa pagawean sertipikat dz disebutkeun dina neruskeun ka.
Veillez déposé le dossier complet a l’adresse physique du TCHATCHA hotel (Yaoundé, Cefta-Ekounou, Carrefour Amadou) ou par email (tchatchahotel@gmail.com).

** Admissibility waktu: July 30 2019 **