Agen rekrutmen nelepon Center sampurna bilingual

activitéServices Industri of teleco ...

ketik contratAutre

pedaran:

Kami pausahaan ngora di Kamerun-Yaounde, husus di telemarketing. Kami milarian agén panggero anu dioméntasi basa Inggris anu paralaman berlami, ngamotivasi, sareng nu sampurna. Upami anjeun ngagaduhan profil sareng hoyong miluankeun dina tim unggul kami, kirimkeun neruskeun anjeun ka: reception.contactcenter@gmail.com