Urgent perlu (an) Gudang (e) komoditi

Publishing rekrutmen (internal & kaluar)

Judul Posisi: komoditi Storekeeper

Direktorat / Department / Service: Tata / Keuangan

punjul: produk toko Manajer Bahan Baku

Kelas / Kategori: 6 / 8

Jumlah posisi: 01

Tempat pagawean: Douala

kontrak: tetep

Misi posisi:

Dikadalikeun of Store Manager Bahan Premieres:

  • Ngatur inventories bahan baku na bungkusan pikeun minuhan kabutuhan produksi dina kuantitas jeung kualitas sasuai jeung aturan kaséhatan sarta kaamanan.

Tugas jeung tanggung jawab:

  • Mastikeun pertandingan sampurna antara urutan na pangiriman nu
  • Mastikeun kartu stock Ngamutahirkeun konstanta sarta MPC narima rékaman
  • Mastikeun nu cék timbangan sarta fisik bahan baku na bungkusan ka toko resi jeung / atawa pabrik pangiriman.
  • Mawa neundeun bahan asup
  • Mastikeun traceability bahan di warung na jeung neundeun nyukupan.
  • Ngalaksanakeun inventories periodik ngarobah warung di handapeun tanggungjawab na.
  • Ilubiung dina persiapan sarta jaman inventories tungtung na menerkeun sagala inventory simpangan di toko mana eta tanggung
  • Mastikeun kiriman MPC di sagala rupa produksi dina kuantitas jeung kualitas.
  • Ngahirupkeun program GMP (Good Manufaktur lila) jeung Alexandre Forbs di warung-Na.
  • Nedunan foreclosures Voucher pesenan pabrik.
  • Mastikeun jeung koordinat dina penanganan sarta resi bahan baku na bungkusan di toko jeung ka bengkel manufaktur.
  • Nedunan sakabéh karya dina paménta hirarki nu

Kualifikasi jeung pangalaman:

  • BTS atawa sarimbag gelar di Manajemén
  • 3 taun minimum salaku warehouseman di pabrik atawa hiji lingkungan industri

Kaahlian diperlukeun:

  • pangaweruh alus kagiatan parusahaan.
  • WS Rendra di kontrol inventory
  • kaahlian Komputer kaasup ngolah kecap, spreadsheets, basis data
  • kaahlian analitis alus

Katerampilan husus & sikap

  • lalawanan stress alus
  • Timeliness, akurasi, efisiensi
  • Integritas jeung kawijaksanaan
  • Bilingual (Inggris / French).

Chococam Lodaya merek, ISO 9001: 2015, prioritizes meritocracy sarta citakan; sahingga teu bisa nerapkeun sagala diskriminasi teu dina tempatna sama sekali on rekrutmen, latihan, ngembangkeun karir na promotion dumasar kana lomba, warna, asal étnis, gender, status kakawinan, cacad, agama atawa kapercayaan tur umur.

calon kabetot ngusulkeun panawaran mentioning dina judul poko tina posisi diémbarkeun.

Kaluman aplikasi

Sadaya aplikasi kudu dikirim ku email kotak handap: Chococam.Recruit@tigerbrands.com. Eta Dianjurkeun yén Ngalamar unggah hurup panutup maranéhanana sarta cvs dina format non-editable.

The Aplikasi feminin nu kacida wanti

Deadline ADMISSIBILITY pikeun aplikasi: May 22 2019

Gilbert ODZO

Diréktur Sumberdaya manusa