AS: Diantara Demokrat, nu dedi of impeachment a Donald Trump urang

The White House stubbornly refuses ngajawab queries na Kongrés geus disadiakeun pikeun kapilih salah sahiji dokumén dipénta, kaasup versi pinuh ku laporan Mueller. Halangan pikeun otoritas congressional handapeun Demokrat, nu kiwari nyarita tina " krisis konstitusional ". tegangan ieu nyegerkeun perdebatan ngeunaan launching hiji impeachment of présidén.

Kalawan nu susuratan urang di Washington, Anne Corpet

« Trump ngadorong urang ngaleupaskeun "Said Nancy Pelosi, nambahan" Ieu mangrupakeun cara nu nyiptakeun pisan, loba bagean ". Kapala Partéy Démokratik di House tetep mumusuhan ka prosedur misalna, anu boga saeutik kasempetan sukses.

oposisi ngabogaan mayoritas di DPR, tapi mawa voices of sénator 20 Republik diperlukeun nyorong host anu kaluar tina White House sigana digubris. prosedur ieu ogé ngameunangkeun Donald Trump ka pasang aksi salaku korban pelecehan of oposisi.

Tapi loba Demokrat kapilih, bristling jeung dangong eksekutif nuAyeuna kabuka dina ni'mat impeachment. Ieu bakal sahanteuna meunang nu dokumén yén White House geus pelak nampik nyadiakeun.

Petisi 10 juta tanda tangan

Jeung persépsi nu geus dimimitian pindah: petisi keur PHK tina Donald Trump ieu dikirimkeun Kemis mun Kongrés, kalawan sapuluh juta tanda tangan.

Nurutkeun kana polling panganyarna, 45% rakyat Amerika bakal ngarojong prosedur. Lamun aya kénéh minoritas, inohong ieu ngaronjatkeun 5% dibandingkeun survey panungtungan on topik, dilakukeun dina April.

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/ameriques/20190511-etats-unis-tensions-democrates-trump-debat-destitution